Válassza az Oldal lehetőséget

Nyerj iMate SP2 okostelefont!

Új, mobil kommunikációval foglalkozó oldal indulásáról adhatunk hírt, ahol rögtön egy iMate SP2 okostelefont is megkaparinthatunk.

A WapZona.hu oldal szerkesztői komoly tervekkel, és színvonalas szolgáltatásokkal indultak el a netes tartalomszolgáltatás rögös ösvényein. Oldalukon ingyenesen letölthető polifónikus-, és MP3 csengőhangokkal, MMS animációkkal és háttérképekkel várják látogatókat.
Várnak mindenkit akit érdekel a mobilok világa, aki naprakész szeretne lenni az új telefonokban vagy egyszerűen csak olyan emberekkel szeretne beszélgetni, akik hozzá hasonlóan érdeklődnek a kommunikáció e vállfaja iránt. Ez utóbbi célt szolgálja az oldalon található fórum, és fogja szolgálni a hamarosan elinduló chat szolgáltatás. 
Az oldalon, nevéhez híven hamarosan elindul egy fejlett WAP tartalom ajánló szolgáltatás, és már üzemel az apróhirdetési részleg is.
 
A hír bevezetőjében szóltunk róla, hogy a látogatók, most iMate SP2 okostelefont is nyerhetnek az oldalon. Ehhez nem szükséges mást tennünk, mint az oldalon regisztrálni magunkat a hírlevél szolgáltatásra, mely négy naponta tudósítja az olvasókat a legfrissebb mobilos hírekről.
 
A szerkesztőknek ezúton kívánunk sikeres indulást, látogatóinknak pedig sok szerencsét a játékhoz!

A szerzőről