Válassza az Oldal lehetőséget

Nyomtatás wifin keresztül, okostelefonról a Samsung újdonságaival

Nyomtatás wifin keresztül, okostelefonról a Samsung újdonságaival

A Samsung wifis modelljeivel lehetővé válik a mobileszközökről történő nyomtatás, így az irodai dolgozók az okostelefonjukon, táblagépükön keresztül még hatékonyabban végezhetik a munkájukat.

Nyomtatás wifin keresztül, okostelefonról a Samsung újdonságaival

Már Magyarországon is elérhető a Samsung legújabb mono lézernyomtató sorozata, az ML-2160/2165/2165W, valamint az SCX-3400/3405/3405W. Az újdonságokkal a kis- és középvállalatok hatékonyan csökkenthetik a nyomtatóik üzemeltetési költségeit a nyomtatást optimalizáló Easy Eco Driver és a nyomtató kezelését leegyszerűsítő Easy Print Manager programok segítségével. 

ML-2160: kompakt kialakítás, nagy teljesítmény

A hagyományos/standard, 150 A4-es lapkapacitású, 20 lap/perc nyomtatási sebességű ML-2160 sorozat igazán kompakt mérettel büszkélkedhet. A készülék pormentes borítással rendelkezik; ez nemcsak a papír nyomtatás előtti pormentességét garantálja, hanem a készülék belső mechanikáját is óvja a sérülésektől.
 Az ML-2160 a vezérlőpanelen lévő, könnyen elérhető Print Screen gombja lehetővé teszi a képernyő tartalmának gyors és egyszerű kinyomtatását, még akkor is, ha a felhasználó éppen nem tartózkodik az asztalánál. A gomb megnyomásával – szerkesztés nélkül – lehetővé válik a monitoron éppen látható tartalom kinyomtatása, amivel papír, festék, és energia takarítható meg.

A sorozat másik tagjával, az ML-2165W modellel a felhasználók elérhetik, valamint kinyomtathatják a mobileszközeiken tárolt tartalmakat a Samsung MobilePrint nevű alkalmazásával, amely azonnal összekapcsolja a nyomtatót az adott okostelefonnal, táblagéppel. A rajta található WPS gomb megnyomása után a nyomtató mindössze két percen belül csatlakozik a vezeték nélküli internet hálózathoz. A Samsung új, WiFi Direct technológiájával már routerre, hozzáférési pontra sincs szükség, ugyanis az ezzel a funkcióval ellátott eszközök közvetlenül egymáshoz kapcsolódhatnak hosszadalmas telepítési és konfigurálási folyamatok nélkül.

samsung scx-3400

SCX-3400: gyors és egyszerű nyomtatás, költséghatékonyan

Nyomtató, fénymásoló és szkenner: a 433 MHz-s processzorral felszerelt mono multifunkciós lézernyomtató sorozat, az SCX-3400 3 az 1-ben megoldást kínál az irodák számára. A nyomtató a 20 lap/perces (A4) nyomtatási és másolási sebesség mellett szkennelésre is alkalmas. Az SCX-3400W pedig szintén támogatja a mobil nyomtatást, úgy, mint az ML-2165W.

Easy Eco Driver: a nyomtatás optimalizálásáért

A mindkét sorozatban megtalálható szoftverrel a felhasználók minden nyomtatáskor optimális költségszint mellett érhetnek el kiváló nyomtatási eredményt, mivel nyomtatás előtt megtekinthetik a részletes előnézetet, valamint módosíthatják a minőséget, eltávolíthatják a szükségtelen szöveget, képeket és egyéb elemeket. Ilyenkor az is nyomon követhető, hogy a módosításokkal mennyi papírt, tonert, energiát takarít meg a felhasználó – összköltség szerinti bontásban is.

A termékek már megvásárolhatók Magyarországon. Az ML-2160 és az SCX-3400 ajánlott bruttó végfelhasználói ára 20 900 és 34 900 forint.

Forrás: Sajtóközlemény 

A szerzőről