Válassza az Oldal lehetőséget

Okos itató kisállatoknak a meleg napokra

Okos itató kisállatoknak a meleg napokra

Ha nyaralni mennél, de nem tudod senkire rábízni a macskádat.

Okos itató kisállatoknak a meleg napokra

Egy ideje nézegetem ezeket a szerkezetetek, ebből lehet, hogy veszek is egyet, mert egész megfizethető. A hasznosságához kétség sem fér, mert bár a mi macskánk kijárós cica, ilyenkor nyáron, az utcán sincsenek pocsolyák, szóval nem annyira egyértelmű, hogy vízhez jut, amíg nem vagyunk itthon.

Okos itató kisállatoknak a meleg napokra 2

Arról nem is szólok, hogy állandóan elfelejtem a tálját feltölteni vízzel, pedig a szárazkaja mellé adagolni kell bőségesen folyadékot is.

Szóval, ez a cucc elég jónak tűnik, mert meglehetősen nagy, 2,5 literes a kapacitása. Ez egy kisebb termetű kutyának vagy egy macskának napokig elegendő vizet tud biztosítani. Van benne egy töbrétegű szűrő, ami tisztítja, lágyítja a vizet, azt írják kiszűri a nehézfém-ionokat. Azért remélem ezekből nincs túl sok a csapvízben felénk.

Okos itató kisállatoknak a meleg napokra 3

Van benne egy hosszú élettartamú, csendes motor, keringeti, oxigénnel dúsítja a vizet, be lehet állítani időzített vízadagolást, és irányítható távolról applikáción keresztül is. Az adagolóhoz mellékelt képeken, az applikáció felületén egy UV gombot is látok, így vélhetően UV-s csíratlanítás, fertőtlenítés is van beépítve.

Okos itató kisállatoknak a meleg napokra 4

Az adagoló ára most a AEF805C69994 kuponkóddal, cseh raktárból csak 11 000 forint, azt hiszem ez elég méltányos ár ezért a tudásért. Vásárlás itt:

Okos itató kisállatoknak a meleg napokra

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.