Válassza az Oldal lehetőséget

Olcsó bringalámpa összesen 3000 lumennel

Olcsó bringalámpa összesen 3000 lumennel

A sok fény mindig jobb!

Olcsó bringalámpa összesen 3000 lumennel

A 3000LM Double LED újratölthető kerékpár első lámpa egy kiváló választás a kerékpárosok számára, akik nagy teljesítményű, megbízható világítást keresnek éjszakai kerékpározáshoz. Két darab 2-XPE LED-del rendelkezik, amelyek összesen 3000 lumen fényerőt biztosítanak, 300 méteres megvilágítási távolsággal. Ez a nagy fényerő biztosítja a biztonságos kerékpározást éjszaka vagy sötétben.

(Zárójelben jegyzem meg, hogy a 3000 lumen nem igaz csak akkor, ha a különböző módok fényerejét összeadjuk. A valós  fényerő “csak” 800 lumen, de ennyi pénzért ez sem rossz!)

Olcsó bringalámpa összesen 3000 lumennel 1

Az első lámpa öt különböző világítási móddal rendelkezik: Alacsony (200 LM), Közepes (400 LM), Magas (800 LM), Villogó (800 LM) és SOS (80 LM). Az 1800 mAh kapacitású akkumulátor USB-n keresztül tölthető, és a teljes töltési idő csupán 2,5 óra. A lámpa 6 órán keresztül képes működni a legmagasabb üzemmódban egyetlen töltéssel.

Olcsó bringalámpa összesen 3000 lumennel 2

A lámpa sokoldalúságát tovább növeli az, hogy az állványról könnyen eltávolítható, így szükség esetén zseblámpaként is használható, ami különösen hasznos sétálás, túrázás, kempingezés vagy jármű meghibásodás esetén. A lámpa anyaga alumínium ötvözet, ami nemcsak tartós, de kényelmes fogást is biztosít. Az IPX6 vízállósági besorolás azt jelenti, hogy a lámpa ellenáll a kisebb esőnek és a fröccsenő víznek.

A csomag tartalmazza az LED kerékpár első lámpát, egy állványt és egy 0,5 méter hosszú USB kábelt. A BGHUBL03 kuponkóddal az ár 5600 forint itt:

 

Olcsó bringalámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.