Válassza az Oldal lehetőséget

Ortur akciókkal nyitja az évet a Made The Best

Ortur akciókkal nyitja az évet a Made The Best

Akár 150 dollár kedvezményt is kaphatunk!

Ortur akciókkal nyitja az évet a Made The Best

A Made The Best az az áruház, ahonnan a legtöbb lézeres cuccomat szereztem. Elég jók az árak, megbízható a szállítás és ha megfogja a vám a csomagot, akkor elég elküldeni a fizetési bizonylatokat a cégnek, és megtérítik a költségeinket. Na persze ez csak akkor érvényes, ha nem EU raktárból kapjuk az árukat, mert onnan természetesen amúgy is vámmentesen jön minden!

Ortur akciókkal nyitja az évet a Made The Best 1

Ezt az évet a cég három kuponkódos akcióval nyitja. Ezek közül az első a lézeregységekre vonatkozik. Ezekből jelenleg 9 félét vásárolhatunk meg náluk, ezek túlnyomórészt Ortur márkájúak, köztük az Ortur legerősebb, 10 wattos kimenő teljesítménnyel rendelkező fejével, az LU2-10A-val. Ha a vásárlásnál a Modules10 kuponkódot használod, akkor minden lézeregységből kaphatsz 10 dollár kedvezményt itt:

Lézeregységek kedvezményes áron


Ortur akciókkal nyitja az évet a Made The Best 2

A második akció azoknak szól, akik az Ortur Laser Master 2 valamelyik típusával szemeznek. Az egyik gépem nekem is ilyen, egészen pontosan a Laser Master 2 Pro-t használom elég régen. Rendkívül strapabíró szerkezet, könnyű a beállítása és még huzamosabb, tartósabb terhelés esetén is hibátlanul teszi a dolgát. Több féle lézeregységet lehet ezekhez a gépekhez vásárolni, ha nem érzed elégnek a gyári 5,5 wattos darabot, akár az Ortur 10 wattosát is megveheted hozzá upgrade csomagban.

Aki most Ortur Laser Master 2 gépet vásárolna, az használhatja az OLM220 kuponkódot, amivel a gépek árából 20 dollár kedvezményt kap itt:

Ortur Laser Master 2


 

Ortur Special Edition Laser Master 3 Laser Engraving Machine

A harmadik akciónak azok fognak örülni, akik az Ortur legújabb, legerősebb, legkomolyabb gépével szeretnének megismerkedni. Az Ortur Laser Master 3 napjaink egyik legjobb kéklézeres masinája. 10 wattos fejet kapott gyárilag, van benne wifi kapcsolat, használhatjuk akár mobiletelefonról vagy táblagépről is. Pontosan és gyorsan dolgozik, rendkívül halk. A ráépített 10 wattos fejben már ki van építve az Air Assit fúvóka is, így ha veszel hozzá kompresszort vágáshoz is tökéletes választás lesz.

A mostani akcióban azok járnak jól, akikz Ortur Laser Master 3 speciális kiadását szeretnék megvásárolni. Ez a gép hardver tekintetében teljesen megegyezik az alapmodellel, a különbséget az alumínium felületek színében kell keresni. Ha ilyen gépet szeretnél magadnak, akkor az OLM3SD150 kuponkódot használva 150 dollár kedvezményt kapsz a jelenlegi árból itt:

Ortur Laser Master 3


 

Az akciós termékekről tesztet is olvashatsz nálunk, illetve a cikkekbe ágyazva megtalálod videós bemutatóinkat is!

Lézergravírozó tesztek

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.