Válassza az Oldal lehetőséget

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg…

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg…

Háztartásigépektől a Bluetooth hangfalakig minden, aminek lenne helye nálad is.

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg...


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Ebben a válogatásban csak Blitzwolf (BlitzHome, BlitzWill, AirAux) termékeket találtok, de most nincs árhatár, inkább olyan motyókat próbáltam összeválogatni, amiknek jók az áruk, és amiket mind elfogadtunk volna karácsonyi ajándéknak is.

Nagyon fontos, erre figyelj oda: A cikk írásának pillanatában minden termék a cseh, francia, holland, spanyol vagy lengyel, vagyis rövidítve a CZ, FR, NL, ES vagy PL raktárból rendelhető. A raktárkészlet azonban nem végtelen, ha kifogy az EU raktár, akkor előfordulhat, hogy a link a kínai raktárat fogja mutatni (HK, CN), ahonnan a rendelés az EU Priority Line vagy a Standard Shipping szállítással lesz vámmentes! 

 


9 áruház összes kuponos akciója egy helyen! Banggood, Geekbuying, Tomtop, Gshopper, Hekka, Geekmaxi, Aliexpress, Cafago, BuyBestGear. Sok ezer kuponos akció egy helyen!

Kattints ide: 9 áruház, sok ezer akció

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 

BLITZHOME BH-AP1 OKOS LÉGTISZTÍTÓ

 

BlitzHome BH-AP1 és AP1C – olcsó légtisztító ikrek tesztje 1

Túlzás nélkül állíthatom, hogy a Blitz(Wolf)Home BH-AP1 az utóbbi évek egyik legsikeresebb BlitzWolf terméke lett (a légkeveréses sütői mellett). Egyszerű, hatékony, és persze okos is, persze nem abban az értelemben, ahogy Einstein okos volt, inkább csak mint bármilyen más háztartásigép, amit a telefonunkkal irányíthatunk.

Természetesen írtam róla tesztet is, sőt, a mai napig használom is a hálószobánkban az egyik ilyen szerkezetet. Az 50 wattos teljesítménnyel rendelkező légtisztító a gyártó maximum 30 négyzetméteres helyiségekhez ajánlja. A CADR érték 220 m³/óra, vagyis ennyi levegőt képes óránként átpörgetni, megtisztítani. A gyártó a szűrőre 6 hónap csereperiódust adott meg, de ez természetesen nagyban függ attól, hogy hol használjuk. Az irodámban használt AP1C (ez a nem okos verzió, de más tekintetben megegyeznek) esetén nagyjából 3-4 hónap a csereperiódus, de a hálószobában használt gép közel 9 hónapig ment szűrőcsere nélkül.

Nem is írok többet a gépről, akit érdekelnek egyéb infók, azok olvassák el a cikkemet, abban mindent részletesen leírtam: BLITZHOME BH-AP1 ÉS AP1C – OLCSÓ LÉGTISZTÍTÓ IKREK TESZTJE

Vásárláshoz használd a BGHN1402 kuponkódot, ezzel az ár 24 300 forint lesz itt:

BLITZHOME BH-AP1 LÉGTISZTÍTÓ

 


 

BLITZHOME BH-IM2 AUTOMATA JÉGKOCKA KÉSZÍTŐ

Kínai kütyük féláron, ezek most a legdurvább akciók 15

Tudom jól, winter is coming, de akkor is, ha egyszer most van jó kedvezmény a jégkockakészítőre, akkor most kell megvenni. Nálunk egy ideje már szolgálatban van, sok vendégünk megcsodálta, volt, aki vett is, miután nálunk meglátta. Jó kis gép, nálunk 10 fős társaságig elég volt a sebessége, kapacitása, pedig nyár volt és mindenki lapátolta a jégkockát a poharába.

Nem is mesélek róla többet, olvasd el a cikkemet róla itt: KIPRÓBÁLTUK – BLITZHOME BH-IM2 JÉGKOCKAKÉSZÍTÉS OTTHON EGY GOMBNYOMÁSRA

Ha megtetszett, akkor a BGbf19d5 kuponkóddal az eredeti 60 000 forintos ár helyett 36 034 forintért teheted kosárba az alábbi hivatkozáson:

BLITZHOME BH-IM2 AUTOMATA JÉGKOCKA KÉSZÍTŐ

 


 

BLITZHOME BH-JC01 GYÜMÖLCSPRÉS

11.11 - ezek a hét legjobb kínai kütyü akciói 4

Pont a héten teszteltem le, készítettem egy cikket és egy videót is róla, szóval nem is írok most semmit, csak annyit, hogy messzemenően beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Olvassátok el a cikket, nézzétek meg a videót itt: TESZTEN A BLITZHOME BH-JC01 GYÜMÖLCSPRÉSE

Vásárlás a BG1339ac kuponkóddal 32 200 forintért az alábbi hivatkozáson:

BLITZHOME GYÜMÖLCSPRÉS

 


 

BlitzHome BH-CM1503 kávéfőző

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg... 1

A Blitzhome új kávégépe teljesen fémborítást kapott, és sokkal kompaktabb lett, mint az elődje, a CMM2 volt. A maximálisan előállítható nyomás 15 bar, a maximális teljesítmény 1450 watt. Természetesen nem kazánt találunk benne, hanem egy nagynyomású pumpát és egy csőkígyót, amiben realtime melegíti fel a kellő hőfokra az átfolyó vizet.

Ugyancsak természetesen van benne egy precíz hőfokszabályzás és van szenzor, ami pontosan méri az átfolyó víz mennyiségét. Utóbbi azért is lényeges, mert a víz mennyiségével beállíthatjuk a kávé erősségét is. Elég széles tartományban dolgozhatunk, egy csészénél 25-60 milliliter, két csészénél 70-110 milliliter között változtathatjuk, hogy mennyi víz follyon át a készüléken.

Talán nem lepődtök meg rajta, de erről is írtam egy tesztet, amit itt olvashattok: KRÉMES KÁVÉ OTTHON – BLITZHOME BH-CM1503 KÁVÉFŐZŐ TESZT

A gépet most a BG4124e3 kuponkóddal 36 000 forintért tudjátok megvásárolni itt:

BlitzHome BH-CM1503 kávéfőző

 


 

BLITZWILL BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA

A hét legjobb akciós kínai kütyüi - utolsó felvonás 9

Ennyiért itthon még buta lámpát sem lehet kapni, ez meg ezer dolgot tud. Természetesen egy LED lámpáról beszélünk, amiben 78+42 darab LED biztosítja a fényt. Ezek közül a 78 darab fehér színű, ezek világítanak lefelé, a maradék 42 pedig RGB, vagyis 16 millió szín visszaadására képes.

Utóbbiak felfelé világítanak, így a plafonról visszaverődő színes fény ad egyedi hangulatot a megvilágított helyiségnek. A fényerő 2200 lumen, a színvisszaadás értéke 80 Ra. A lámpa körátmérője 30 centi, a magassága 3,2 centiméter. A lámpa tudása ennél persze jóval nagyobb és érdekesebb. A fehér fény esetén állítható a színhőmérséklet a hidegtől a narancsos fényig, számszerűleg 2700-tól 6500 Kelvinig. A színhőmérséklet mellett természetesen a fényerő is szabályozható.

A színes LED-ek esetén említettem, hogy 16 millió színt tudunk „kikeverni”, és természetesen itt is szabályozható a fényerő. A lámpa vezérlését a mobilunkról tudjuk végezni, erre használhatjuk a Blitzwolf saját okosotthon alkalmazását, de beilleszthetjük a lámpát Google Home vagy Amazon Alexa rendszerekbe is, utóbbiaknál természetesen a hangutasítás is belép, mint vezérlési lehetőség.

A lámpát most kimondattan olcsón, a BG604601 kuponkóddal 17 2646 forintért tudjuk megvásárolni itt:

BLITZWILL BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA

Teszt a lámpáról itt: BLITZWOLF BW-CLT1 OKOS PLAFONLÁMPA – GYANÚSAN OLCSÓ!

 


 

BLITZWILL BWL-FL-0002 állólámpa

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg... 2

Ez a BlitzWill legújabb lámpája, ahogy a képen is látszik egy állólámpa. Természetesen ez is okos, vagyis irányítható telefonról is. Állítható a színhőmérséklet 2700K és 6500K között, állítható a fényerősség is, mégpedig fokozatmentesen egészen 2000 lumenig, és persze állítható a világítás színe is. Ha nem akarunk a telefonunkkal bohóckodni, akkor természetesen van mód a kézi vezéresre is, az érintésérzékeny gombokkal. Extra szolgáltatásként pedig bulikban is lehet használni, mert képes a zene ütemére is változtatni a színeit.

A lámpát most a BGc47da7 kuponkóddal 28 151 forintért veheted meg itt:

BLITZWILL BWL-FL-0002 állólámpa

 


 

BlitzWolf BW-BS15 szelfibot

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg... 3

Itt egy szelfibot, de nem akármilyen, ilyet szerintem nem sokan láttatok. Igazi profi szerkezet, mert a megszokott Bluetooth-os távvezérlő és a tripodként széthajtható lábak mellé kapott még két igen hasznos extrát. Az egyik egy lámpa, ami rosszabb fényviszonyok mellett is fotó képessé teszi az arcunkat, a másik egy kondenzátormikrofon, aminek segítségével jó hangminőség mellett vehetünk fel videókat. Szóval ez egy komplett szett, ami akár félprofi vloggerek számára is megfelelő lehet. Ehhez képest az ára nem is magas, hiszen a BGffb8cd kuponkód használatával közel féláron jutunk hozzá, még pedig 12 000 forint helyett 6300 forintért.
Ha azt írja az oldal, hogy nem tudja Magyarországra szállítani ne ijedj meg, válts át a lengyel (PL) raktárra, onnan működni fog a szállítás!

BlitzWolf BW-BS15 szelfibot

 


 

BlitzWolf BW-BR6 2 az 1-ben Bluetooth transmitter

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg... 4

Ez is egy új szerkezet a BlitzWolf kínálatában. Egy OLED kijelzős transmitter, ami meglehetősen sok extrát kapott. Alaphelyzetben arra használhatjuk, hogy kábellel cstlakoztassuk Bluetooth kapcsolattal nem rendelkező audio lejátszókra, és ezek hangját továbbítsuk például Bluetooth fej- vagy fülhallgatóra, esetleg Bluetooth hangszórókra. Egy extra már itt is van, ugyanis egyszerre két Bluetooth egységgel is össze lehet hangolni, szóval, akár két fejhallgatón is szólhat egyidőben a zene.

Azonban nem csak ezt tudja a szerkezet, hanem az RX módot is, vagyis azt, amikor Bluetooth-on küldünk rá zenét, és a BR6-ot összekötjük kábellel egy hangfallal, így máris szólhat a telefonunkon lejátszott zene olyan hangfalakon is, amik nem rendelkeznek Bluetooth kapcsolattal. Szóval ez valóban egy 2-az-1-ben eszköz, oda vissza működik!

Az ára a BG78e4a0 kuponkóddal 8200 forint itt:

BlitzWolf BW-BR6 2 az 1-ben Bluetooth transmitter

 


 

BLITZWOLF BW-TS8 TELEFON ÉS TABLET TARTÓ

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 5

Vannak olyanok, akiknek sosem lesz rá szükségük, másoknak meg világmegváltó ötlet. Például nekem is. Egy ideje keresek valami normális tablet tartót, mert a videóim készítésénél szoktam használni kontroll monitort. Vagyis nem monitort, hanem egy telefont, de ezt használom monitornak. Egy ilyen szerkezettel viszont a telefont ki tudom váltani egy tablettel, ami számomra sokkal praktikusabb lenne. Szóval rendeltem is egyet, már meg is jött, hamarosan írok is róla egy néhány mondatos tesztet.

Persze valószínű, hogy nem vagytok túl sokan, akik videókat készítenek otthon, de egy ilyen tartó nagyon sok helyre jó lehet. Például tehetném erre azt a táblagépet, amiről az otthoni okos dolgaimat vezérlem, amiről a Spotify zenéit hallgatom Bluetooth hangfalon keresztül. De lehet helye a konyhában, ahol mondjuk a receptet olvasom főzés közben, meg még millió helyen.

Ha szeretnél egy ilyet, akkor a BG99d7b2 kuponkóddal 7800 forintért meg tudod vásárolni innen:

BLITZWOLF BW-TS8 TELEFON ÉS TABLET TARTÓ

 


 

BLITZWOLF BW-UPC2 USB 3.0 PENDRIVE, 64 GB

Ha már a Xiaomi is túl drága ezeket vedd helyette 6

Jelenleg a cseh raktárból 64 GB-os darabok rendelhetők. Ahogy a nevéből látszik, USB 3.0 csatolóval rendelkeznek, vagyis az írási-, olvasási-, adatátviteli sebesség rendben lesz. Nagyjából ennyit tudok róla elmondani, na meg azt, hogy a 32 GB-os verzió a BGf75049 kuponkóddal 5200- helyett csak 2522 forintba kerül, a 64 GB-os verzió ára 6000 forint helyett 4250 forint, a 128 GB-os verzióért pedig 10 000 helyett csak 7100 forintot kérnek  itt:

BLITZWOLF BW-UPC2 USB 3.0 PENDRIVE, 64 GB

 


 

BLITZWOLF BW-WA3 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 13

Nem egy apróság, hiszen 100 wattot tud ez a kocka kipréselni magából. Vannak RGB fények, nagy akkumulátor, TWS funkció, szóval amit elvárhatunk ma egy ilyen eszköztől azt tudja. A vízállóság IPX5-ös, a Bluetooth 5.0-ás, az 5000 mAh kapacitású akksi pedig akár 12 óra zenehallgatásra is elegendő lehet.  Zenét a Bluetooth mellett kártyán, USB meghajtón vagy kábelen is vihetünk rá.

A cuccot most a BGf65680 kuponkóddal a cseh raktárból hozhatjuk el, az ára a karácsony előtti 37 000 forint helyett most csak 28 500 forint, a szállítás ingyenes. Vásárláshoz kattints az alábbi hivatkozásra:

BLITZWOLF BW-WA3 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

 


 

BLITZWOLF BW-S23 100W KONNEKTOROS TÖLTŐ

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 7

Na, ebből még nem vettem, de szerintem nem is fogok, az előző verzió mindenre jó. Ennek ellenére érdemes erre a kicsire is ránézni, mert bár konnektoros nem pedig asztali, mégis ez 100 wattot tud. Brutális darab. Kapunk PD3.0, SCP, QC3.0, PD2.0, QC2.0 megoldásokat gyorstöltésre, így Androidos és Apple eszközökhöz is használható, sőt, a nagy teljesítmény miatt egyes notebookok töltése is megoldható róla. A BG8c852d kuponkóddal most 16 100 forintért kapjuk meg itt:

BLITZWOLF BW-S23 100W TÖLTŐ

 


 

BLITZWOLF BW-WA5 100 WATTOS HANGFAL

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 5

Egyre több hordozható, akkumulátoros hangfalat kínál a Blitzwolf. Ezek a tesztek alapján nem is rosszak. Vannak köztük egész kicsik, de vannak nagyobbak is, mint a WA5 jelű darab, ami nem kevesebb, mint 100 watt teljesítményt tud kipréselni magából. Méretre sem apró, persze hegy méretűnek sem mondhatjuk, mert akkor nem lehetne kényelmesen hordozni. A valamivel több, mint másfél kilós tömeghez 260 x 106 x 86 milliméteres kiterjedés társul.

A hangfalban három aktív sugárzó van, ebből a középső egy éretes, 25 milliméteres mélysugárzó. A zenét ráküldhetjük az 5.0-ás Bluetooth kapcsolaton vagy kábelen, a beépített 5000 mAh kapacitású akkumulátorral a működési idő 12 óra 50 százalékos hangerő mellett.

A hangfal ára a BG3d8224 kuponkóddal az eddig jellemzően 30 ezer forint feletti ár helyett 23 200 forintért vehetjük meg itt:

BLITZWOLF BW-WA5 100 WATTOS HANGFAL

 


 

BLITZWOLF BW-FPE2 FÜLHALLGATÓ

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg... 5

A szokásos “extrákat” tudja, vagyis van töltő/dokkolódoboz, van TWS funkció, az átlagnál nagyobb 13 milliméteres a membrán. A Bluetooth már 5.1, van AAC támogatás a jobb hangminőségért, a töltő Type-C szerencsére, és kapott víz elleni védelmet, IPX4 besorolásút. Egy töltéssel 3,5 óra zenehallgatás érhető el.

Látható hogy semmi extra, egy teljesen átlagos fülhallgató az FPE2, de szerencsére az ár ellensúlyozza az igazi extrák hiányát. A BG34d429 kuponkóddal a cseh raktárból 7100 forintért vehetjük meg, így még a borsos 1600 forintos szállítással is megéri az árát.

Vásárlás itt:

BLITZWOLF BW-FPE2 FÜLHALLGATÓ

 


 

BLITZWOLF BW-PC2 2500W ELOSZTÓ

Ha már a Xiaomi is túl drága ezeket vedd helyette 4

Ez egy sima hosszabbítónak néz ki, de nagyon nem az. Tény, hogy van rajta 8 darab 220-as dugónak hely, de ezek mellett találunk három darab normál USB (A) aljzatot és egy USB Type-C csatlakozót is. Ezeken keresztül használhatsz gyorstöltést. VAn kapcsoló, amivel mindent áramtalaníthatsz, de van egy csomó védelem is, olyanok mint túlterhelés, túláram, rövidzárlat, túlfeszültség, ráadásként pedig az egész szerkezet tűzálló anyagból készült.

Szóval a lényeg, egy elosztóból tudsz rengeteg eszközt használni, amik ráadásul biztonságban is lesznek.

A termék ára a BGe6cdd5 kuponkóddal 12 760 forint itt:

BLITZWOLF BW-PC2 2500W ELOSZTÓ

 


 

BLITZWOLF BW-PC3 2500W ELOSZTÓ

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg... 6

A neve mejdnem azonos az előző termékével, ami nem is csoda, hiszen mind a kettő elosztó, sőt, mind a kettő ugyanazt tudja (szinte), csak a forma más. Ezen is 8 darab kettőhúszas csatlakozó és négy darab USB csatlakozó van, a különbség mindössze annyi, hogy az USB csatikból itt nem egy- hanem két darab Type-C típusú. Ehhez is van kuponkód, a BG11c28e kóddal 11 200 forintért vehetitek meg itt:

BLITZWOLF BW-PC3 2500W ELOSZTÓ

 


 

BLITZWOLF BW-PC1 2500W ELOSZTÓ

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 7

Ígérem több elosztó nem lesz, még ez az egy és befejeztem!

A PC1 nevű elosztó elég új darab, összesen 6 darab csatlakozót találunk rajta. Ezek közül 3 darab normál EU dugós, 230 voltos konnektor, kettő USB-A csatlakozó QC3.0 gyorstöltéssel és egy darab USB Type-C csatlakozó PD kompatibilitással. Vagyis egy konnektorból készíthetünk hármat és tölthetünk az eszközről Androidos eszközöktől az alma logós készülékekig bármit.

Ehhez a BG9eea9f kuponkódot használhatod, választható ingyenes szállítással a francia raktárból 7800 forintért megrendelhetjük a linkre kattintva:

BLITZWOLF BW-PC1 2500W ELOSZTÓ

 


 

BlitzWolf BW-PCM2L hordozható monitor

Ezeket a Blitzwolf cuccokat szeretted volna karácsonyra, de nem kaptad meg... 7

Ez a cucc nem más, mint egy Type-C csatlakozóval rendelkező, FHD felbontású, hordozható monitor. Azok veszik jó hasznát, akik teljes tudású Type-C csatlakozóval rendelkező notebookot esetleg telefont birtokolnak, mert ők tudják majd másodlagos kijelzőként használni. Kicsi, vékony, könnyű, akár a notebook táskába is befér a gép mellé. Sajnos az ára már közel sem olyan könnyű, mint a monitor, a BGa21a72 kuponkóddal 71 ezer forintot kérnek érte itt:

BlitzWolf BW-PCM2L hordozható monitor

 


 

BLITZWOLF BW-GH1 FEJHALLGATÓ

A hét legjobb kínai kütyüi 5000 forint alatt 9

Ez a fejhallgató játékosok részére készült. Persze használhatjuk más célra is, a lényeg, hogy asztali számítógépekhez, notebookokhoz lesz leginkább megfelelő, hiszen USB csatlakozóval rendelkezik. Ez mondjuk azt is jelenti, hogy hangkártya nem szükséges a használatához. A gyártó érdekességként a 7.1-es hangzást és a dinamikus mélyeket említi. Én még megemlítem a méretes, 50 milliméteres membránokat.

Az ára a BGa23f44 kuponkóddal 5000 forint. Figyelj, mert létezik belőle jack és USB csatlakozós verzió is, neked kell kiválasztani melyiket szeretnéd megvásárolni. A kuponkód az alábbi linken mind a két verzióhoz használható:

BLITZWOLF BW-GH1 FEJHALLGATÓ

 


 

BLITZWOLF BW-MS1 MONITORTARTÓKAR

15+1 legjobb Blitzwolf akció EU raktárból 8

Ha kevés a hely az íróasztalodon, akkor érdemes egy ilyen kar beszerzését megfontolni. Nem kerül sokba, de azáltal, hogy a monitor “lebeg” az asztalod felett, nem pedig a bazi nagy talpán áll rengeteg helyet tudsz megtakarítani. A karon a kijelző természetesen dönthető, forgatható és emelhető is, a pneumatikus megoldásnak hála könnyedén, erölködés nélkül mozgathatjuk. A leírás szerint a maximum terhelhetőség 6,5 kilogramm, az ajánlott maximum monitorméret 27 col.

Ha úgy érzed nem tudsz nélküle élni, akkor a BG5c0aa6 kódot használd a vásárláshoz, így 13 100 forintért gyűjtheted be itt:

BLITZWOLF BW-MS1 MONITORTARTÓKAR

 


 

AIRAUX AA-WM2 10W HANGSZÓRÓ

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 4

Hordozható, kicsi, Bluetoothos hagszóró a BlitzWolftól. Túl sok extrát nem tud, bár az RGB fény azért ritkaság ebben a kategóriában. Van benne egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor, ezzel, még bekapcsolt RGB fényekkel is tud 5 óra zenét tolni egyhuzamban. Természetesen Bluetooth kapcsolattal dolgozik, de használhatunk hozzá memóriakártyát vagy akár jack kábelt is, hogy rájuttassuk a zenéinket.

Az ára barátságos, a BG055fbc kuponkóddal 8255 forint itt:

AIRAUX AA-WM2 10W HANGSZÓRÓ

 

 


9 áruház összes kuponos akciója egy helyen! Banggood, Geekbuying, Tomtop, Gshopper, Hekka, Geekmaxi, Aliexpress, Cafago, BuyBestGear. Sok ezer kuponos akció egy helyen!

Kattints ide: 9 áruház, sok ezer akció

 


ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.