Válassza az Oldal lehetőséget

PDAmill: Új navigációs szoftver, Traffic Mania új platformokon

PDAmill: Új navigációs szoftver, Traffic Mania új platformokon

A PDAmill bemutatta új, Nav N Go nevű navigációs térképszoftverét, a Traffic Mania pedig megjelent két új platformra.

Nav N Go

A Nav N Go a PDAmill legújabb szoftvere Pocket PC-re. A program egy komplett térképszoftver, amely többféle nézetet (2D, izometrikus 3D) biztosít, szabadon forgatható térképet, nagy, ujjal is könnyen kezelhető gombokat és még sok egyebet is biztosít. A két demó videó után nagyon impresszívnek tűnik a Nav N Go. Az áráról és arról, hogy milyen térképek járnak majd hozzá, még nincsenek információink. Bővebb információ és két videó itt található.

PDAmill Új navigációs szoftver, Traffic Mania új platformokonPDAmill Új navigációs szoftver, Traffic Mania új platformokon

PDAmill Új navigációs szoftver, Traffic Mania új platformokon

Traffic Mania

A Traffic Mania mostantól elérhető Palm OS-en és Windows Mobile-alapú Smartphone-okon is. Megvásárolni őket a www.pdamill.com-on lehet, sőt, most ezen a héten egy akció keretében a játék megvásárlásakor automatikusan megkapjuk ingyen a Snailset. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk a www.pdamill.com-ra, beletesszük a Traffic Maniát a virtuális kosarunkba és ekkor fel lesz kínálva a lehetőség a Snails ingyenes megszerzésére.

A szerzőről