Válassza az Oldal lehetőséget

Philips 349X7FJEW X Line – hajlított és széles monitor

Philips 349X7FJEW X Line – hajlított és széles monitor

A Philips egy új termékkel bővíti hajlított képernyőinek kínálatát. Az 1800R görbület mellett az új 34 hüvelyk képátlójú 349X7FJEW monitor 21:9 ultraszéles képaránnyal rendelkezik, így rengeteg helyet biztosít a multitasking feladatok elvégzéséhez.

Philips 349X7FJEW X Line – hajlított és széles monitor

A Quad HD felbontás részletgazdag és tökéletesen éles képmegjelenítést nyújt, amely kifejezetten a MultiView mód használata során érvényesül, amikor is nagy mennyiségű információ jelenik meg egyszerre a képernyőn. A képernyőt döntéssel és magasságának módosításával a felhasználó egyszerűen és pontosan beállíthatja igényeihez, így kompromisszumoktól mentes képélményt kap.

Philips 349X7FJEW X Line - hajlított és széles monitor 2

Az új X Line ívelt monitor sorozat 1800R görbületű tagja kivételes mélységi képélményt, valamint még jobb koncentrációt biztosít. A megnövelt mélységérzékelés és a nagyobb személyes tér által a hajlított monitor különösen a részletgazdag feladatoknál mutatja meg előnyeit.

Philips 349X7FJEW X Line - hajlított és széles monitor 3

A 3440 x 1440 képpontos kijelző Ultra Wide Quad HD felbontásával és 21:9 képarányával tágas teret kínál, több helyet kínál a multitasking feladatokhoz melyeknél a felhasználó kifogástalan tisztaságban és élességben egyszerre tekinteti meg az irodai leveleket, a dokumentumokat és az élő sportmérkőzést. Videószerkesztés céljára szintén kiváló: a képernyő elég széles ahhoz, hogy a felhasználó egyszerre tekinthesse meg a teljes idővonalat és a 117,3%-os (CIE1931) sRGB színtartomány a magas igényekkel rendelkező fotósok és videószerkesztők számára is biztosítja a pontos színreprodukciót. Az AMD FreeSync™ technológiának köszönhetően a videólejátszás tökéletesen zökkenőmentes, akadozás, szakadozás, vagy mozgási elmosódás kizárva.

Philips 349X7FJEW X Line - hajlított és széles monitor 4

Mivel a képernyőknél igenis számít a megjelenés, a 349X7FJEW modellnél a fejlesztők nagy figyelmet szenteltek a formatervezésnek. A keret nélküli dizájn (a megjelenítési felület maximalizálásán túl) vonzó megjelenést biztosít a monitor számára, melyet finom görbületek és krómozott, fényes felületek tesznek teljessé. A képernyő megalkotásakor a funkcionalitás mellett az elegancia is nagy szerepet kapott.   

 

 

Az új Philips 349X7FJEW X Line képernyő ajánlott kiskereskedelmi ára 281 509 forint és 2017. áprilisától kapható a szaküzletekben.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.