Válassza az Oldal lehetőséget

[Flash Sale] Pulzus, vérnyomásmérő és GPS az okosórában

[Flash Sale] Pulzus, vérnyomásmérő és GPS az okosórában

Ez még nem lenne szenzáció, az érdekes az, amennyiért adják!

[Flash Sale] Pulzus, vérnyomásmérő és GPS az okosórában

A sporthoz készülő hordható okoseszközök legalsó szintjét képviselik a karkötők. Ezeket nagyjából 30 dolláros, vagy mondjuk inkább úgy, hogy 10 ezer forintos árig találjuk a boltok polcain. Azután jönnek az okosórák legbutábbjai, szinte nulla tudáss, nagyjából 50 dolláros, vagy 12-13 ezer forintos árcédulával. Az igazán hasznos, sok képességgel rendelkező órák nagyjából 100 dollár, vagyis 25-26 ezer forint magasságából indulnak. Vagyis indultak eddig, mert itt a Microwear L1 nevű órája, ami mindent felborít.

Microwear L1 Smartwatch Phone 1

A Microwear L1-et nem mondanám brutális erősségű órának, inkább amolyan célhardver ez, amibe mindent beépítettek, amire szükségünk lehet, de aztán meg is áll a tudomány, vagyis túl sok programot nem tudunk majd utólag telepíteni. Ez például engem, mint elkötelezett Xiaomi óra használót egyáltalán nem zavar, mert erre is csak olyan programokat tudok telepíteni (feltörve az órát), mint például a számológép, aminek semmi érteme. Úgy jó az óra ahogy van, azokkal a képességekkel, amikkel eladták.

Microwear L1 Smartwatch Phone 2

Nos, a Microwear L1, ha lehet egy fokkal még jobb is ilyen szempontból, mint a Xiaomi, ebbe ugyanis lehet memóriakártyát tenni, még pedig akár 64 GB kapacitással is. Ezen felül pedig mindent tud ez az óra, amit egy hasonló szerkezettől elvárunk, mind programok, mind az extrák terén. vagyis szép színes a kijelzője, a számlapok cserlheők, van benne Bluetooth, képes zenét lejátszani, amit a Bluetooth fülhallgatón hallgathatunk futás közben. Lehet bele SIM-kártyát is tenni, azzal pedig GSM hálózatokra kapcsolódni.

Microwear L1 Smartwatch Phone 3

Persze ennyi nem lenne elég az üdvösséghez. van az órának két olyan képessége a szívmonitoron kívül, ami nem túl gyakori. Ez nem isjó így, a nem túl gyakori nem fedi az igazságot, mondjuk inkább úgy, ritka mint a fehér holló. Ezek pedig a vérnyomásmérés és a GPS. Mint írtam nam az a meglepő, hogy ezek benne vannak egy órában, inkább az, hogy ez az óra ezeket a képességeket 50 dollárért, vagyis a hasonló képességű órák árának a feléért tudja.

Microwear L1 Smartwatch Phone 4

Fontosabb képességek:

  • Szívmonitor
  • Vérnyomásmérés
  • Alvásmonitorozás
  • Több sportág támogatása (pl. gyaloglás, futás, kerékpározás)
  • Légnyomásmérés
  • Iránytű
  • Stopper

Microwear L1 Smartwatch Phone 6

 

Ha nem hiszitek, hogy ez alig 50 dollár, akkor nézzétek meg itt a további részleteket és képeket: Microwear L1 Smartwatch Phone


Iratkozz fel kuponkód hírlevelünkre, és minden nap postaládádba érkeznek a legfrissebb akciók: Kuponkód hírlevél

Figyeld kuponkód kereső oldalunkat, és minden vásárlás előtt nézd meg, nincs-e élő akció az általad kinézett termékre: Kínai kuponkód kereső

Ha nem vagy gyakorlott vásárló a kínai áruházakban, akkor olvasd el cikkünket és válj profivá: Így vásárolj a nagyobb kínai áruházakban

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.