Válassza az Oldal lehetőséget

Rage motoros navigáció furcsa felfogatóval

Aki motorozik az tudja, hogy mekkora segítség lehet egy jó navigáció, ha túrázni indulunk. Hogy mást ne mondjak, motorral nehéz félreállni és a térképet lapozgatni.

rdtoSPzw

Nos, a Rage elnevezésű kütyü tökéletes választás lehet, ha motorozol. A gombok kialakítása megfelelő, így akár kesztyűben is nyomkodhatod őket, a szerkezet vízálló (IPX7 megfelelőség), így esőtől sem kell féltened. Hardver tekintetében sem mondhatjuk rossznak, hiszen a 4,3 inches kijelző 480 × 272 képpontos felbontással bír, a képarány pedig 16:9-es. Sajnos a fényerőről nem kaptunk infót, pedig ez is elég lényeges szempont egy motoros navinál. A gépben a Media Tek MT3351 processzora dolgozik, mellette 128 MB RAM-ot, és 4 GB háttértárat és Bluetooth is találunk. Az operációs rendszer Windows CE 6.0.

Összességében tehát ezért a kütyüért a 140 dolláros ár nagyon jónak mondható, az egyetlen ami elgondolkoztat az a felfogató. A képeken mindenhol egy vákumos, szélvédőre rögzítő kart látok, sehol egy olyan, ami a motor kormányára lenne csavarozható. Ez elgondolkoztat…

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.