Válassza az Oldal lehetőséget

Rengeteg USB csatlakozó LDNIO SE3631 hosszabbítón

Egészen el vagyunk kényeztetve a sok USB töltővel.

Rengeteg USB csatlakozó LDNIO SE3631 hosszabbítón

Az LDNIO SE3631 európai szabványú hálózati hosszabbító sokféle környezetben használható. A 3 konnektorral és 6 automatikus USB-porttal rendelkező elosztó tökéletesen használható az irodában, otthon vagy akár utazás közben is.

Ennek a hosszabbítónak az egyik fő előnye a rengeteg auto-id USB-port. Ezeket a portokat úgy tervezték, hogy automatikusan felismerjék a csatlakoztatott eszközt, és az optimális mennyiségű áramot biztosítsák. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és biztonságosan tölthetjük eszközeinket anélkül, hogy aggódnia kellene a túlterhelés vagy a károsodás miatt.

Rengeteg USB csatlakozó LDNIO SE3631 hosszabbítón 1

Az LDNIO SE3631 európai szabványú hálózati hosszabbító kényelmes kialakítása mellett számos biztonsági funkcióval is büszkélkedhet. A kiváló minőségű anyagokból készült, túlterhelés elleni védelemmel, túlfeszültség elleni védelemmel és rövidzárlat elleni védelemmel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy eszközei biztonságban lesznek és védve az elektromos károktól.

Műszaki adatok:

3 konnektor és 6 automatikusan azonosított USB-port.
Európai szabványú konnektorszalag EU-dugóval
Bemeneti feszültség: AC 100-240 V
Kimeneti feszültség: AC 100-240 V DC 5 V
Kimeneti áram: 3,4 A (max)
Névleges teljesítmény: 2500 W
Kábelhossz: 2 méter
ANYAG: ABS + PC

Az elosztóra van kuponos kedvezmény is, így a BGXIFD284 kuponkóddal 8000 forintért tudod megvenni az alábbi hivatkozáson:

LDNIO SE3631 hálózati elosztó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.