Válassza az Oldal lehetőséget

Rohadt széles monitor az ASUS-tól

Rohadt széles monitor az ASUS-tól

Ehhez a monitorhoz jó széles asztalt vegyetek, mert ha nem, akkor úgy fog kinézni, mint a 120 kilós ember a 125 köbcentis motoron. Szóval röhejesen.

02.-MX299Q 650

Az ASUS Designo Series MX299Q, ha valaki nem látná, egy ultra-széles monitor. AH-IPS panel dolgozik benne, a képátló 29 inch, a felbontása pedig 2560 x 1080 képpont, natívan persze! A szélességéből adódóan az oldalarány érdekesen alakul, a megszokott 16:9 vagy 16:10-hez képest itt 21:9 az arányszám. Egyéb képességek terén azt hozza amit egy IPS paneltől elvárunk, sok gyertyányi fényerő, leírhatatlanul sok nullából álló kontrasztarány. Hab a tortán a beépített, Bang & Olufsen nevével fémjelzett, ICEpower MobileSound 3 lapkával szerelt hangszórópár. Csatlakozók is vannak sokan, dual-link DVI, DisplayPort és HDMI/MHL várja a bejövő jelet.

Az árról fingunk sincs, de tuti beszarunk tőle, ha megtudjuk.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.