Válassza az Oldal lehetőséget

Samsung Galaxy Tab P1000 – Előzetes a Samsung új táblagépéről

Információk a Samsung táblagépéről, a Galaxy Tab P1000-ről.

A Samsung Galaxy sorozatának táblagépes verziójáról derültek ki újabb, nem hivatalos információk. A Spica, a Galaxy S, és a még meg sem jelent projektoros Beam mellett, most táblagéppel szédít minket a dél-koreai gyártó. Nézzük meg mit tudunk a hivatalos bejelentések és specifikációk előtt!

Az interneten számos hír jelent már meg az új táblagépről és ezek egyike sem hivatalos, így a Samsung bejelentéséig ezek a tulajdonságok változhatnak.

Samsung Galaxy Tab P1000 - Előzetes a Samsung új táblagépéről

Android 2.2 (Froyo) operációs rendszerrel fog elénk kerülni, elképzelhető hogy a samsungos TouchWiz 3.0-ás verzióval együtt. Kijelzője természetesen Super AMOLED, mely 7 hüvelykes lesz, és azt még nem tudni, hogy más méretben is tervezik-e a kiadását. A Super AMOLED-nek köszönhetően akár leheletnyivel vékonyabb is lehet az Apple iPad készülékénél. Az ikonok 6×4-es elrendezésben kerülnek majd a szemünk elé.

1,2 GHz órajelű A8-as processzor fogja hajtani és az egész rendszert egy 4000 mAh-s, nem cserélhető akkumulátor fogja táplálni. 16 GB belső tárhely mellett lehetőségünk van akár 32 GB-os microSD-vel tovább bővíteni a tároló kapacitását. A hátsó, 3,2 megapixeles kamera mellett helyet kapott egy elülső is, amely videóhívásra lesz elsősorban alkalmas.

Normál SIM kártya hely található benne, ezen felül 3G, WiFi és Bluetooth kommunikációra is képes. Az internet megosztás is lehetséges a benne található USB-n keresztül, de WiFi Hotspotot is készíthetünk majd vele. Tömege 370 gramm.

Samsung Galaxy Tab P1000 - Előzetes a Samsung új táblagépéről

A szerzőről