Válassza az Oldal lehetőséget

Samsung UHS-1 32GB MicroSDXC – nyolcszoros olvasási sebesség, változatlan ár

Samsung UHS-1 32GB MicroSDXC – nyolcszoros olvasási sebesség, változatlan ár

A múlt hónapban meglehetősen szerettétek az olcsó 32 GB-os Samsung memóriakártyákat, így most ajánlok egy újabbat. Az ár nem változott, de az írási olvasási sebesség a többszörösére nőtt!

 samsung 32gb microsdxc

Tudom, egyáltalán nem nagy varázslat a hazai áraknál jobbat találni, hiszen az Artisjus olyan mértékű sarcot ad minden adattárolóhoz, hogy azok ára többszöröse lesz, mint a külföldi boltokban.

Jelenleg ár/tárolási kapacitás viszonyban a legjobban a 32 GB-os kártyákkal jövünk ki. Ezeket lényegében minden, az utóbbi néhány évben eladott eszköz támogatja, kapacitásuk megfelelő már kamerába vagy fényképezőgépbe is, de akár háttértárnak is jók telefonba vagy tabletbe. A múlt hónapban ajánlott 32 GB-os kártyáknak egy pici gondjuk akadt, ez pedig a sebesség volt. Persze ez is csak akkor okozott problémát, ha 4K-s videókat akartunk készíteni.

Persze, ha bajt nem is okoz, hogy “csak” 10 MB-os írási és 10 MB-os olvasási sebességgel számolhatunk, mégis jobban szeretjük a gyorsabb eszközöket. Most szerencsére megjelentek a Samsung MicroSDXC kártyái az akciós polcokon, ezek pedig változatlan áron, a hazai árak közel harmadáért, nyolszoros olvasási és kétszeres írási sebességet produkálnak, vagyis 80 MB/másodperces sebességgel olvasnak és 20 MB/másodperces sebességgel írnak.

Hiába lett jóval gyorsabb a kártya, mindeközben az ár változatlan maradt, még mindig 12,99 dollár, vagyis 3500 forint. A szállítás továbbra is ingyenes!

 

További információ és vásárlás itt: Eredeti Samsung UHS-1 32GB MicroSDXC Memória kártya – 32 GB

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.