Válassza az Oldal lehetőséget

Samsung WB800F – magamévá tenném!

Samsung WB800F – magamévá tenném!

Az a helyzet, hogy elvesztem. A Samsung a Galaxy kamerával már megmérgezte más kompakt fényképezőgépekkel való viszonyomat, de hogy tovább rontsanak a helyzeten, most bemutatták a WB800F nevű képrögzítő berendezést is.

 Samsung WB800F – magamévá tenném!

A Samsung WB800F egy superzoom kamera, ami 16,3 megapixeles 1/2.3″ BSI CMOS szenzorral és 21-szeres optikai zoommal rendelkezik. A beépített vaku nem hiányozhat, ahogy a hátsó kijelző sem, ami egy 3 inches 460 K dot fényerővel rendelkező TFT panel. A nagy fényerőnek köszönhetően nappali fénynél is meg tudjuk nézni az elkészült képeket.

Samsung WB800F_Superzoom_Digital_Camera-2

A gépen találunk egy multi-card aljzatot, hogy legyen hol tárolni az elkészült képeket és videókat, és találunk egy HDMI kimenetet is, hogy könnyedén meg tudjuk nézni külső kijelzőn az elkészült alkotásokat. Ha ez nem lenne elég, akkor ott van még csemegének a WiFi, amin keeresztül  otthoni hálózatunkon keresztül könnyedén másolgathatjuk a tartalmakat.

Samsung WB800F_Superzoom_Digital_Camera-3

Említettem a videót is. Manapság már elengedhetetlen, hogy új kompakt kamera képes legyen jó minőségben videót rögzíteni. A Samsung WB800F esetén is így van ez, 720p felbontású filmeket készíthetünk vele. A végére maradt a nagy kérdés, mennyit kérnek ezért a finomságért. Nos, tőlünk nyugatra a gép bevezező ára 300 dollár.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.