Válassza az Oldal lehetőséget

Silicon Power Firma F80 – ez egy jó firma!

USB adattárólóból sok féle és forma létezik, pont mint Gombóc Artúr csokoládéiból. Kerek pendrive, szögletes pendrive, lyukas pendrive és még ki tudja hány más forma.
Firma _F80_1

A Silicon Power Firma 80 leginkább egy sörnyitóra hasonlít, bár gyanítható, hogy a cél nem ez volt, sokkal inkább az, hogy egy könnyen kezelhető, strapabíró háttértárat hozzanak létre, amit akár a kulcsartónkra is akaszthatunk.
Firma _F80_2
A firma amúgy latin szó, cég, aláírás, támasz és egyéb jelentésekkel. Ebben az esetben talán mint a cég aláírása, kicsit bővebben értelmezve cégére jelenik meg, hiszen a Firma 80 nyugodtan nevezhető a Silicon Power büszkeségének. Robusztus homokfúvott cinkötvözete egyedi fémes csillogást biztosít, exkluzív kinézetet ad neki, ráadásul megvédi a napi használatból eredő karcolásoktól is.
Firma _F80_3
A termék annyira új, hogy a hazai forgalmazónál is csak 8 napos rendelésre szerezhető be, így, ha ilyet szeretnél magadnak az alábbi hivazkozásra kattintva rendeld meg hamar! Az árát már tudjuk, a Bluechip üzletében a 16 GB-os háttértár bruttó 5710 forintért rendelhető meg.

Vásárlás: http://www.bluechip.hu/termek/silicon_power_firma_f80_usb_2_0_16gb

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.