Válassza az Oldal lehetőséget

Szolgálati közlemény 4.

Szolgálati közlemény 4.

Szolgálati közlemény 4.Folytatódik az új oldallal kapcsolatos kérdések sora, hogy pont olyan legyen az oldal, ahogy Ti szeretnétek!

 

 

Az előző kérdésre, miszerint szükség van-e a bővített menüre túlnyomó részt igen válaszok érkeztek, így ez a kérdés eldőlt, a menü marad.

Új kérdésünk az oldal RSS forrásaira vonatkozik. Jelenleg három különböző forrás érhető el. Az egyikben a hírek, a másikban a cikkek, a harmadikban pedig mind a kétféle tartalom megtalálható. A kérdés, hogy szükségét látjátok-e annak, hogy ennél több, jelesül a főrovatok (számtech, mobil, etc.) szerinti bontású RSS forrás is elérhető legyen. Az RSS források kialakításával kapcsolatos kérdés a következő lesz, kérjük ez ügyben egyelőre ne írjatok!

A szavazást továbbra is a nyitóoldalon, a jobb felső füles dobozban találjátok. A szavazatokat köszönjük előre is!

Ne felejtsétek, elindult a HOC logó készítő pályázat is, a részleteket ebben a hírben találjátok: HOC logó készítő pályázat

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.