Válassza az Oldal lehetőséget

Teclast laptopok és táblagépek Kínából, olcsón

Teclast laptopok és táblagépek Kínából, olcsón

A Teclast Kína egyik vezető gyártója a táblagépek és a notebookok piacán.

Teclast laptopok és táblagépek Kínából, olcsón

Ha egy kicsit jól ismered a kínai laptop- és táblagépgyártókat, akkor a Teclast névnek feltétlenül ismerősnek kell lennie. A márka egyértelműen a vezető gyártók között van a piacon, és nagyon jó áron kínálnak rendkívül korrekt termékeket. Ma árom promóciót hozhatunk nektek, amik között egy tabletet és két notebook modellt ajánlhatunk a Gearbest és a Banggood jóvoltából. Nézzétek meg ezeket, és vessetek egy pillantást a rendkívül kedvező kuponos árakra is!

Kezdjük a sort egy Androidos táblagéppel. Sok évvel ezelőtt, a hozzáértők azt jósolták, hogy a tabletek hamarosan a telefonok helyébe lépnek, ehelyett ma azt látjuk, hogy lassan a telefonok szorítják ki a táblagépeket. A régebbi 7 colos táblák már teljesen eltűntek, a nyolc colos méretűek, de főleg a tízesek még tartják magukat, mert egyelőre ezek olyan méretek, amikkel majd, egyszer, talán a kinyitható telefonok tudnak majd versenyezni. A Teclast T30 tipikus táblagép, amihez szükség esetén rendelkezésre áll az opcionális billentyűzet-dokkoló is. 10,1 hüvelykes FHD felbontású kijelzőt, vékony keret övezi, de nem csak a keret, hanem a géptest is a megszokottnál vékonyabb lett. A központi egység egy Helio P70 nyolmagos processzorral, mellette 4 GB RAM-ot, 64 GB belső tárhelyet, 8000 mAh akkumulátort találunk. Kapunk microSD foglalatot és, 4G-t támogatást is, igaz, a Teclast gépei sajnos nem ismerik a hazai B20-as sávot, így a 4G mobilnet az ország nagyobb részében nem használható velük. A gép kétcsatornás Wi-Fi-t kínál -Fi, van GPS lapka, a multimédiás élményért a remek kijelző mellett a SWEET III hangrendszer felel. Ezért a remek masináért most mindössze 199 dollárt kell fizetnünk a GBNYT30YY kedvezményes kuponnal .

A tabletet itt tudod megvásárolni:

Teclast T30 10″ tablet


Lépjünk tovább a notebookokhoz! Az első gép a kisebb, Teclast F5, ami egy 360 °-os elforgatható csuklópánttal felszerelt modell. A 11,6 hüvelykes FHD IPS kijelző terészetesen érintésérzékeny, így a gépet kifordítva nagyméretű Windowst futtató táblagépként is használhatjuk, ehhez pedig a T6 aktív ceruzát is, amivel kiélhetjük művészi hajlamainkat. Az Intel Celeron N4100 processzorral, 8 GB RAM-mal és 256 GB SSD belső tárolóval épített gép tömege mindössze 1 kilogramm, így könnyedén magunkkal vihetjük tárgyalásra, utazásokra, vagy ahova csak szeretnénk. A gépet felszerelték kétcsatornás wifivel, HDMI kimenettel, C típusú USB porttal és 26,6 Wh-os akkumulátorral, ami körülbelül 9 órás akkumulátor-élettartamot ígér. Ennek a gyönyörű gépnek az ára 309,99 dollár helyett, mindössze 289,99 dollár, a Wholesale20 kuponkódot használva.

A notebookot itt tudod megvásárolni:

Teclast F5 11,6″ notebook


Végül, de nem utolsósorban itt van a Teclast F7 Plus laptop. A 14,1 hüvelykes FHD IPS képernyővel, Intel Celeron N4100 processzorral, 8 GB DDR4 RAM-mal, 256 GB SSD tárral, dupla USB 3.0 porttal, mini-HDMI porttal, teljes méretű, háttérvilágítással ellátott billentyűzettel, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral, kétsávos Wi-Fi szerelt gép mindössze 1,5 kilogrammot nyom a mérlegen. Ez tehát egy teljes értékű laptop, ami a mindennapi feladatokra elegendő erővel rendelkezik. Természetesen komolyabb grafikai munkákra nem lesz elég a benne lévő hardver, de az áráért erre nem is számíthatunk, hiszen rendkívül olcsó ez a csodálatos külsővel megáldott masina. Jelenleg 359,99 dollár helyett, mindössze 299,99 dollárt kell fizetnünk a BGF7PW5 kuponkódot használva.

A laptopot itt tudod megvásárolni:

Teclast F7 Plus 14,1″ FHD laptop


 Ne feledjétek, a vámmentes szállításhoz a Gearbesten válasszátok a Priority Line, Banggoodon pedig az EU Priority Line szállítást!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.