Válassza az Oldal lehetőséget

Ha megdöglött a hidegben az autód akkumulátora, itt gyors megoldás!

Ha megdöglött a hidegben az autód akkumulátora, itt gyors megoldás!

A Blitzwolf külső akkumulátora elfér a zsebedben és bebikázhatod vele az autót.

BlitzWolf® BW-JS1 Portable Car Jump Starter 12000mAh 800A Emergency Battery Booster Power Bank Waterproof with LED Flashlight QC3.0 USB Charging Port

Akinek volt vagy van autója az tudja, télen, a hidegben, sokkal könnyebben döglenek meg az akkumulátorok. Igaz, amelyik nem bírja a hideget, az esetek többségében már amúgy sem volt jó, mindössze melegben még képes volt az indításra, de a hidegben, a besűrűsödött olajjal már nem tud megbírkózni, nem tudja a motort az önindító megforgatni. Erre kínál megoldást a Blitzwolf külső akkumulátora, amivel annyi plusz tápot tudunk adni a rendszernek, hogy az képes legyen beindítani autónkat.

Ha megdöglött a hidegben az autód akkumulátora, itt gyors megoldás! 1

A 12 000 mAh kapacitású akkumulátort 12 voltos rendszerekhez, és maximum 4,5 literes benzines, vagy 3 literes dízel motorokhoz ajánlja a gyártó. Az akkumulátor IP67-es vízállósággal rendelkezik, és az autó indításán túl, természetesen használható egyéb elektromos eszközök töltésére is. Az USB porton elérhető a Quick Charge 3.0 gyorstöltés is, amivel telefonjainkat tudjuk villám gyorsan feltölteni. Ha autónk végképp nem hajlandó elindulni, akkor jöhet jól a beépített zseblámpa, amit sötétben használhatunk normál módon, SOS vagy stroboszkóp üzemmódban is.

Ha megdöglött a hidegben az autód akkumulátora, itt gyors megoldás! 2

A Blitzwolf autó bikázó külső akkumulátorának jelenleg folyik a bevezető akciója, de az akciós készlet már fogyóban van. A legszerencsésebb az első 20 vásárló volt, ők még 47,99 dollárért vásárolhatták mg. Ha gyorsak vagytok, akkor még beférhettek az első 150 vevő közé, nekik 52,99 dollár az ár (a BGBW002 kuponkóddal), ha erről is lemaradtok, akkor 59,99 dollárért vehetitek meg (a BGBW003 kuponkóddal).

Az akkumulátort itt találjátok:

BlitzWolf® BW-JS1 Portable Car Jump Starter 12000mAh 800A Emergency Battery Booster

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.