Válassza az Oldal lehetőséget

Itt a nap ajánlata, Xiaomi telefonok kuponnal olcsósítva

Itt a nap ajánlata, Xiaomi telefonok kuponnal olcsósítva

Ma spórolhatsz kicsit és olcsóbban veheted meg a vágyott telefonod.

 Xiaomi Redmi Note cover

Ma nem is egy, de rögtön hét telefonra csaphatsz le, ezek között öt a nálunk nagyon kedvelt Xiaomi, valamint egy ASUS és egy OnePlus is található.

 

Xiaomi Mi A2

Az egyik legkedveltebb modell manapság a Xiaomi Mi A2, ami nagyon jó ár-érték aránnyal kínál erős processzort és ragyogó kamerákat. Ha ez nem lenne elég, akkor a Google programjának részeként tiszta Android fut rajta, így erre a telefonra is az elsők között fog megérkezni az operációs rendszer minden frissítése, sőt évekig a legújabb verziókat is megkapjuk majd.

Itt pedig a GB$MPA264 kuponkód segítségével 267 dollár helyett 240 dollárért veheted meg: Xiaomi Mi A2 Global verzió


Xiaomi Redmi S2

Az utóbbi idők egyik legkedveltebb Xiaomi készüléke a Xiaomi Mi S2, ami egy remek kompromisszum azoknak, akik olcsón szeretnénak elfogadható minőségű kamerát a telefonjukra, és nem bánják, ha az olcsóság oltárán feláldoznak egy-két dolgot, mint például az FHD kijelzőt. A mobil a 6 colos kijelző mellé egy nyolcmagos, 2 GHz-es Snapdragon processzort kapott, így a sebességgel nem lesz probléma. Mi már kipróbáltuk, hamarosan tesztet is olvashattok oldalunkon róla.

A mobilt a GB$MPS232 kuponkóddal most 150 dollár helyett 130 dollárért vehetjük meg itt: Xiaomi Mi S2 Global verzió


Xiaomi Redmi 6

A harmadik akciós Xiaomi telefon a Redmi 6, ami bizony a jövőre megjelenő új sorozat előfutára. Ez a Xiaominál a belépőszint, de örömmel jelenthetjük, hogy a cég végre leszámolt a négymagos processzorokkal, így ebbe a mobilba már a MediaTek Helio P22 került, amiben nyolc mag dolgozik 2 GHz-en. Tisztességes 3 GB RAM és 32 GB háttértár van benne, a kijelzője pedig “csak” 5,45 colos, vagyis a mai átlagnál kisebb a készülék, ami női kézbe használhatóbbá teszi.

Ehhez a telefonhoz a GB$MPRMI6 kuponkódot használhatod, így 146 dollár helyett 130 dollárért veheted meg itt: Xiaomi Redmi 6 Global verzió


Xiaomi MI MIX 2S

A negyedik mobil a Xiaomi Mi MIX 2S, ami jelenleg a kedvenc mobilom. Igaz, én még az S nélküli változatot használom, nem is tervezem egy darabig lecserélni, de aki most keres magának ütősebb telefont, annak csak ajánlani tudom a ráncfelvarrott 2S-t. A jelenleg legerősebb Snapdragon 845 központi egység, sok memória és háttértár vár minket, ráadásul a MIX 2-höz képest sokat javult a kamera is. Vagyis, ha modern és erős telefont keresel, akkor megtaláltad!

A mobilt a GB$MPMIX2S kuponkóddal 480 dollár helyett 450 dollárért veheted meg itt: Xiaomi Mi MIX 2S Global verzió


Xiaomi Redmi Note 5

Az ötödik Xiaomi mobil egy Xiaomi Redmi Note 5, amiben az erős Snapdragon 636 lapka dolgozik 1,8 GHz-en. Mellette 4 GB memóriát és 64 GB beépített tárat találunk, a kijelző pedig 6 colos és FHD+ felbontású. A kamerák átlagosnak, de közel sem gyengének mondhatók, így ez a telefon azok számára lesz jó választás, akik nem kívánnak például a jobb kamerákért vagy az erősebb központi egységért mást feláldozni. A középkategóriás mezőny talán leg kiegeyensúlyozottab mobilja a Redmi Note 5.

A telefont 200 helyett 190 dollárért vehetjük meg a GB$MPN564 kuponkód segítségével itt: Xiaomi Redmi Note 5 Global


Asus ZENFONE 5

A hatodik akciós telefon az ASUS ZenFone 5. Ez a telefon szinte minden képességében megegyezik az előző Xiaomival, a Redmi Note 5-tel, de persze másképp néz ki. A hátlapi kamera páros erősebb, de az előlapi szelfi lövő gyengébb valamivel. A központi egység megegyezik, ahogy a memória és a beépített tár mennyisége is. A kijelző egy picit nagyobb, cserébe az akkumulétor picit kisebb. Sajnos ez a változat nem támogatja az itthon ahsznált B20 800 MHz-es LTE sávot, így ha megvásárolnád ennek tudatában tedd!

A mobilt a GB$MPZ564 kuponkóddal 370 helyett 360 dollárért tehetjük a kosarunkba itt: ASUS ZenFone 5


OnePlus 6

Az utolsó akciós mobil a nagyon kedvelt OnePlus 6, ami egy igazi csúcsmobil. A Xiaomi Mi MIX 2S-hez hasonlóan a Snapdragon 845 a központi egység, a memória 6 GB a háttértár 64 GB-os. A OnePlusnál nagyon ügyelnek rá, hogy telefonjaikba jó kamerákat rakjanak, így ennél a mobilnál is érdemes kiemelni, hogy az előlapon egy 16-, míg a hátlapon egy 16+20 megapixeles kombó dolgozik. Ez a telefon tényleg egy kompromisszumoktól mentes készülék, ami azért az árán is meglátszik.

Ma a GB$MP664 kuponkóddal tehetjük olcsóbbá, így 480 dollár helyett 470 dollárért vehetjük meg itt: OnePlus 6


Ne feledjétek, ha vásároltok a fenti telefonok közül, akkor a vásárláskor válasszátok az EU Priority Line szállítást, hogy vám és ÁFA nélkül érkezzen a csomagotok!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.