Válassza az Oldal lehetőséget

Toshiba REGZA Tablet AT501

Toshiba REGZA Tablet AT501

Új táblagéppel villant a Toshiba. A Regza nevű képződmény a külsőt tekintve egyszerű mint a faék, de belül, hogy apró képzavarral éljünk, igazi izomhegyek laknak. Igaz, láttunk már ennél nagyobb felbontást, jobb kamerát, de ahogy mondani szokták a szív a lényeg, ez pedig rendben van.

REGZA Tablet_AT501

A Toshiba Regza 10,1 colos képátlóval bír, az IPS panelre épülő kijelző 1280 × 800 képpont felbontású. A gép szíve egy 1,3 GHz-en ketyegő NVIDIA Tegra 3, ami mellett 1 GB RAM és 32 GB háttértár kapott helyet. Ha ez sem lenne elég, akkor microSD kártyával további gigabájtokat nyerhetünk. A tablet két kamerát kapott, az elülső 1,3-, míg a hátsó 3 megapixeles. A gépben természetesen ott van a GPS, a Wi-Fi és a Blurtooth rádió is. Operációs rendszernek az Android 4.1-es, vagyis a Jelly Bean változatot kapjuk. A Toshiba REGZA Tablet AT501 február 15-én kerül a boltokba, ára 477 dollár lesz.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.