Válassza az Oldal lehetőséget

Új Samsung nyomtatók

Új Samsung nyomtatók

IX07054_01_100x100A Samsung egy-egy új modellel bővíti a mono lézernyomtató és a multifunkciós mono lézernyomtató kínálatát.

A modellek tervezésekor a Samsung célja az volt, hogy egyszerre kínáljon környezetbarát és kiemelkedően gazdaságos irodai nyomtatási megoldásokat. Ehhez járul hozzá többek között a „One Touch Eco” funkció, amelynek segítségével a felhasználók egyetlen gombnyomással aktiválhatják a kétoldalas nyomtatást, illetve több oldal egyetlen lapra történő kinyomtatását, valamint az üres oldalak kihagyását, csökkentve ezzel a papírveszteséget. A Samsung másik újítása az „Easy Eco Driver”, ami azt szolgálja, hogy a felhasználók az előzetes nyomtatási kép alapján még nyomtatás előtt módosítsák, a nyomtatáshoz igazítsák a dokumentumot, (például törölhetnek belőle képet, vagy megváltoztathatják a betűtípust), anélkül, hogy az eredeti fájlt megváltoztatnák. Ilyenkor az „Eco Simulator” ráadásul azonnali információt küld a felhasználó számítógépére arról, hogy ezzel pontosan mennyi festékpor, papír és energia spórolható meg, továbbá mennyivel csökkenthető a széndioxid-kibocsátás. A Samsung belső tesztjeinek eredményei azt mutatják, hogy az Eco Mode használatával a felhasznált papír mennyisége akár 75 százalékkal, a széndioxid-kibocsátás pedig 89 százalékkal is csökkenthető.

Samsung-SCX-4728FD-Mono-Laser-Multifunction-Printer
SCX-4728FD

Az SCX-4728FD és ML-2950ND minden irodai környezetbe tökéletesen beilleszkedik. A beépített porvédő, és a zárt, 250 lapos papírkazetta – nem túl meglepő módon – megóvja a papírt a portól. A nyomtatás zajszintjével kapcsolatban nem lehet panasz, hiszen ezek a nyomtatók a legcsendesebbek a kategóriájukban – zajszintjük csupán 50 dB nyomtatás közben.

Nyomtató, fénymásoló, szkenner és fax: az SCX-4728FD 4 az 1-ben megoldást kínál a kis irodák számára. A nyomtató a 28 lap/perces (A4) nyomtatási és másolási sebesség mellett faxolásra és szkennelésre is alkalmas.

  • Másolás: a berendezés speciális, igazolványmásoló funkciójával a személyi igazolvány, vagy más kisméretű dokumentum mindkét oldala lemásolható ugyanazon lapra a papír visszahelyezése nélkül.
  • Szkennelés: a készülék kiválóan alkalmas hálózati szkennelésre is, valamint a beszkennelt fájlok egyúttal a hálózatra is menthetők. Az SCX-4728FD színes szkennelésre is képes.
  • Fax: a szokásos, 33,6 Kbps sebességű faxolás mellett a PC fax funkció segítségével – időt és papírt megtakarítva – közvetlenül a számítógépről is küldhető fax, valamint a Fax-to-PC funkció révén a felhasználó a faxon érkező információt kérheti közvetlenül a PC-re, az irodai hálózaton keresztül.

A termékek már megvásárolhatók Magyarországon is az alábbi ajánlott bruttó végfelhasználói árakon:

  • ML-2950ND: 36 000 Ft
  • SCX-4728FD: 64 000 Ft

Forrás: Sajtóközlemény