Válassza az Oldal lehetőséget

Új vezető a Toshiba Europe GmbH Magyarországi Fióktelepe élén

Új vezető a Toshiba Europe GmbH Magyarországi Fióktelepe élén

A Toshiba Europe GmbH Magyarországi Fióktelepe bejelentette, hogy 2013 augusztusától Sáfrányos Tamás vezeti a vállalat hazai irodáját.

Safranyos Tamas_Toshiba

 

A szakember korábban 10 évig az egyik legnagyobb hazai számítástechnikai disztribútor cégcsoportnál dolgozott. Végigjárva a ranglétrát az utóbbi években a cég kereskedelmi, majd a regionális kereskedelemért felelős igazgatójaként tevékenykedett. A vállalat képviseletében számos gyártóval és üzleti partnerrel épített ki gyümölcsöző kapcsolatot.

Sáfrányos Tamás kereskedelmi közgazdász szakon végzett, angol nyelven folyékonyan beszél, munkája során számos elismerésben részesült.

Az újonnan kinevezett vezető irányítása alá tartozik a notebookok, a táblagépek, kiegészítők, valamint a tévékészülékek hazai kis- és nagykereskedelmi értékesítése.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.