Válassza az Oldal lehetőséget

Újdonság a Silicon Power-től – Blaze B05

A Silicon Power termékeiből sokat kipróbáltunk már, a legemlékezetesebb darabok a katonai szabványoknak megfelelő ütésálló meghajtók voltak. A Blaze B05 nem ilyen.

Silicon Power_Blaze_B05_1

Silicon Power Blaze B05 az átlag felhasználóknak készül. A mutatós külsőn kívül talán az USB 3.0 kapcsolat lényeges, bár manapság egyre több háttértárnál alapértelmezett a technológia használata.

Silicon Power_Blaze_B05_2

A Balze B05 három színben és négy kapacitással, tehát összesen tizenkét variánsban érhető majd el. A színek a képeken látszik, a kapacitás  8-, 16-, 32- vagy 64 GB lehet. Az USB csatlakozó ezeken a meghajtókon nem kupakos, hanem kitolható, ami egyrészről a sérülések számát csökkenti, másrészről nem áll fenn a veszélye annak, hogy elhagyjuk a kupakot. A gyártó a drive-okat LED visszajelzővel is ellátta.

Silicon Power_Blaze_B05_3

Az újdonságok áráról még nem rendelkezünk információval.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.