Válassza az Oldal lehetőséget

Utazó fényképezők a Samsungtól Wi-Fi kapcsolattal

Utazó fényképezők a Samsungtól Wi-Fi kapcsolattal

Már Magyarországon is kaphatók a Samsung legújabb, nagy optikai zoomtartománnyal, kiváló képminőséggel és Wi-Fi kapcsolattal rendelkező fényképezőgépei: a WB150F és WB850F.

WB150F

A WB-sorozat már megszokott előnyei mellett a két modell újdonsága a Wi-Fi-kapcsolódás képessége, amellyel a képek megosztása és tárolása a korábbinál jóval egyszerűbbé válik. Az automatikus mentés funkciónak köszönhetően a felhasználóknak nem kell többé kábelekkel bajlódniuk, hogy képeiket lementsék számítógépükre. Tárolásukat pedig akár ingyenesen az interneten, a Samsung AllShare Play és a Microsoft SkyDrive felhő alapú szolgáltatásaival is megtehetik, így azok bárhol és bármikor elérhetők lesznek.

 

WB150F FS1_W_1024x768 copy

Samsung WB150F [+]

A WB150F 18-szoros optikai zoommal, 14,2 megapixeles beépített szenzorral, valamint 24 mm-es nagylátószögű objektívvel rendelkezik, így a gép nemcsak az egész látómező legapróbb részleteit tudja közelebb hozni a felvétel készítőjéhez, de beltéri fotózás esetén is minden ráfér a képre. A beépített optikai képstabilizátornak (OIS) köszönhetően pedig a fotó nem mozdul be.

A Samsung 2012-es csúcskategóriás fényképezőgépe a WB850F, amely a 21-szoros optikai zoomnak és a 14,2 megapixeles beépített szenzor mellett a GPS-nek, valamint a WiFi-képességnek és az arra épülő szolgáltatásoknak köszönhetően fotó-megosztási szempontból már-már az okostelefonokével megegyező tudással rendelkezik. A készülék a legújabb BSI CMOS képérzékelő technológiát használja, amellyel még gyenge fényviszonyok mellett is kiváló képek készíthetők. A WB850F modell GPS és Live Landmark funkcióinak köszönhetően a felhasználók utazás során térképeket is letölthetnek a készülékre, és egy gombnyomással további helyhez kapcsolódó információkhoz juthatnak. A kamera digitális iránytűjével a felhasználó megnézheti a pontos helyzetét, és azt is, hogy milyen messze van úticéljától.

A WB850F-fel 1080/30p és 1080/60i formátumú Full HD, míg a WB150F segítségével 720/30p felbontású HD videók készíthetők. Mindkét modellen elérhető a teljes kézi vezérlés, az optikai képstabilizátor és a Smart Auto2.0. funkció, amely automatikusan segít kiválasztani a legmegfelelőbb beállítást.

WB850F 003_Right-Angle_blackSamsung WB850F [+]

 

Az újdonságok már kaphatók Magyarországon a következő ajánlott bruttó végfelhasználói árakon:

  • WB150F: 59 990 Ft
  • WB850F: 94 990 Ft

 

Forrás: Sajtóközlemény