Válassza az Oldal lehetőséget

Vásárlás – A CUBOT King Kong 3 4G strapatelefon most csak 173,99 dollárért (kupon)

Vásárlás – A CUBOT King Kong 3 4G strapatelefon most csak 173,99 dollárért (kupon)

A CUBOT King Kong 3 az egyik legjobb ár-érték arányú strapatelefon a piacon, ma pedig kuponnal tovább olcsósíthatjuk.

Vásárlás – A CUBOT King Kong 3 4G strapatelefon most csak 173,99 dollárért (kupon)

Strapatelefon, vagyis nem a legszebb, nem a legvékonyabb, a design eléggé szembe megy a modern trendekkel, de cserébe üthetjük, vághatjuk, akár meg is úsztathatjuk, nem árt neki. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Cubot King Kong 36

A Cubot King Kong 3 elég nagyméretű telefon, amit kívülről nagy ellenállású poliészter kombinációjával készült burkolat véd. Ez a gyári adatok szerint elegendő arra, hogy a mobil megússzon egy másfél méter magasról történő leejtést. A nagy méret a Cubot King Kong esetén nem csak a külső jellemzőket érinti, hanem a tömeget is, hiszen a strapatelefonságnak ára van, ami a grammokban is jól kimutatható. Ez az okostelefon 280 grammot nyom, külső méretei 16,25 x 7,83 x 1,33 cm.

Cubot King Kong 3 Gyro

A Cubot King Kong 3 kijelzője 5,5 colos, 18: 9 képarányú, 1440 x 720 képpontos HD + képernyő felbontással. A képernyő közel 90%-át foglalja el az okostelefon előlapjának, ami normál esetben nem lenne kiemelkedő érték, de strapatelefonok között élen jár. A képernyőt külső Corning Gorilla Glass védi, amely végül további ellenállást biztosít a képernyőn.

Cubot King Kong 3 Camara

A Cubot King Kong 3 a MediaTek MTK6763T, ismertebb nevén a Helio P23-as nyolcmagos processzorral van felszerelve, ahol a CPU mellett egy Mali G71 MP2 GPU dolgozik. Ami a memóriát illeti, a 4 GB-os RAM és a 64 GB-os belső tárhelyet találunk, ez pedig manapság szinte mindenre elég. Ha mégis szűkösnek éreznénk a tárhylet, akkor egy maximum 128 GB kapacitású memóriakártya segíthet a bajunkon.  A készülék az Android Oreo 8.1-es verziójával érkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy számos, már előre telepített funkciót és alkalmazást élvezhessen. Fel van szerelve a a Near Field Communication legújabb verziójával, vagyis mondjuk inkább így, NFC-t találunk benne.

Cubot King Kong 3 Batería 2

A fényképezőgépről beszélve a Cubot King Kong 3 nagy felbontású kamerával rendelkezik, amelyek a korábbi modellhez képest nagyot változtak. A fő érzékelő egy SONY 16 megapixeles szenzor, mellette egy 2 megapixeles segédkamerát és egy LED vakut találunk. Az első kamera 8 megapixeles, ami rendelkezik arcszépítési funkcióval is. Ez mondjuk jól jöhet, amikor egy 8 órás túra után szeretnénk magunkról elbűvölő képet készíteni. A Cubot King Kong 3 egy 6000 mAh-es, nem eltávolítható lítium akkumulátorral rendelkezik. A készenléti idő legfeljebb 24 napig tarthat, továbbá a gyártó szerint 46 órás hívásidő, 50 órányi zenelejátszás, 15 órányi videolejátszás és 10 óra folyamatos lejátszás érhető el amellett, hogy gyorstöltéssel csak 150 percig tart, amíg újra feltöltődik.

Ahogy feljebb olvashattátok a telefonhoz most kupon is van, ezzel az ára 173,99 dollárra csökkenthető. Ne feledjétek, a vám és ÁFA mentes érkezéshez használjátok az itt is elérhető EU Priority Line szállítási módot! A telefont itt találjátok: Cubot King Kong 3

Kuponkód: GBSALESXT01

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.