Válassza az Oldal lehetőséget

Vivo TWS Air2 Bluetooth füles 30 óra üzemidővel

Vivo TWS Air2 Bluetooth füles 30 óra üzemidővel

Vivo TWS Air2 füles sokáig bírja, nagyfelbontású hanggal és erős basszussal.

Vivo TWS Air2 Bluetooth füles 30 óra üzemidővel

A Vivo TWS Air2 egy modern, Bluetooth 5.3 technológiával rendelkező vezeték nélküli fülhallgató, amely a legújabb innovációkat és kényelmi funkciókat kínálja a felhasználóknak. A kék színben elérhető, félbe illeszkedő dizájnja elegáns megjelenést és kényelmes viseletet biztosít hosszabb időn keresztül is.

Vivo TWS Air2 Bluetooth füles 30 óra üzemidővel 1

A Vivo TWS Air2 fejlett V5.3 Bluetooth chippel rendelkezik, ami stabil és zökkenőmentes kapcsolatot garantál, miközben alacsony energiafogyasztást biztosít. A 14,2 mm-es mozgó tekercs révén a fülhallgató pontos és tiszta hangzást produkál, 3D surround sztereó és mély basszus élményt nyújtva, így a felhasználók kiemelkedően élvezhetik kedvenc zenéiket vagy filmjeiket.

Vivo TWS Air2 Bluetooth füles 30 óra üzemidővel 2

Támogatja az AAC, SBC és LC3 audio formátumokat, amelyek magas minőségű hangzást biztosítanak és széleskörű kompatibilitást kínálnak különböző eszközökkel. Az egy töltéssel elérhető 6 órás lejátszási idő, valamint a töltőtokban található 420mAh akkumulátorral akár 30 órás zenehallgatást tesz lehetővé. Ráadásul, csupán 10 perc töltéssel további 2 órás lejátszási idő érhető el.

Vivo TWS Air2 Bluetooth füles 30 óra üzemidővel 3

Az IP54 besorolású vízállósággal rendelkezik, így ellenáll a verejtéknek és a fröccsenő víznek, ami ideálissá teszi edzéshez és kültéri tevékenységekhez. A körülbelül 55ms-os alacsony latencia gondoskodik az azonnali hangátvitelről, ami különösen fontos a játékosok számára, akik pontos és gyors audio visszajelzést igényelnek.

Vivo TWS Air2 Bluetooth füles 30 óra üzemidővel 4

A csomag tartalmaz két fülhallgatót, egy töltőtokot, egy felhasználói kézikönyvet és a csomagoló dobozt. A fülhallgatók tömege mindössze 0,0380 kg, míg a csomag súlya 0,0600 kg. A termék méretei 56 × 52 × 24 mm, a csomag mérete pedig 100 × 100 × 35 mm. A Vivo TWS Air2 fülhallgató ideális választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a hangminőség, a kényelem és a funkcionalitás terén. Akár sportolás, akár napi pendelés során használják, ez a fülhallgató garantálja a zökkenőmentes és élvezetes audio élményt.

A füles ára egész jónak tűnik, hiszen kínai raktárból 12 300 forintért már küldik is neked! Vásárlás az alábbi hivatkozáson.

 

Vivo TWS Air2 Bluetooth füles

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.