Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi M365 – elektromos roller a Xiaomitól

Xiaomi M365 – elektromos roller a Xiaomitól

Olyan dolgot mutatok nektek, hogy az állatok elhagyjátok. Kedvenc kínai gyártóm elektromos rollert mutatott be, ráadásul olyat, ami nevéhez méltóan igen jól sikerült. Ráadásként, most akcióban közel 200 dollárral olcsóbb a cucc!

Xiaomi M365 – elektromos roller a Xiaomitól

 

Az a helyzet, hogy már azzal is bajban voltam, hogy milyen kategóriába tegyem ezt arollert, mert ez ugye leginkább egy informatikai oldal. Azonban ezt a cuccot mégis meg kell mutatnom, mert nagyon tetszik!

Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter2

 

Az M365-nek nevezett modell alumínium testet kapott, a kerékmérete 8,5 inch. A motor maximum nyomatéka 16 Nm, maximum teljesítménye 500 watt, amiknek segítségével a roller 25 Km/ó sebességgel képes haladni, illetve ha energiatakarékos módban használjuk, akkor csak 18 Km/ó a végsebesség.

Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter3

 

Az akku csomag 42 voltos, 280 Wh-ás, a teljes feltöltés ideje 5 és fél óra, amivel aztán 30 kilométert gurulhatunk.A szerkezet természetesen rendelkezik IP54-es vízállósági szabvánnyal. A roller az első és a hátsó kerékre is kapott féket. Elől egy E-ABS anti-lock system dolgozik, míg hátul egy mechanikus féktárcsás rendszer nyeli el a mozgási energiánkat.

Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter4

 

A Xiaomi M365 kinyitott kormánnyal 108 x 43 x 114-, becsukottal 108 x 43 x 49 centiméteres, tömege pedig mindössze 12,5 kilogram. A kompakt méret és a kis tömeg alkalmassá teszi arra, hogy könnyedén kézbe kapjuk és fel liftezzünk vele, ha hazaértünk, vagy ha arra van szükség, akkor felszáljunk vele buszra, villamosra.

Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter5

 

A képeken látszik, hogy nagyon remek kis szerkezet lett a Xiaomi M365, ráadásul, ahogy olvashattátok, most egész olcsó is. Az eredeti ára 540 dollár, amiből most kapunk kedvezményt, a készlet erejéig egy kuponkódot tudok adni, amivel most a végső ár 360 dollárra csökken. További pozitívum, hogy a szállítás ingyenes!

Ha szeretnétek többet tudni a rollerről, ne adj Isten meg is vennétek, akkor kattintsatok a következő hivatkozásra, és használjátok a kosár oldalán a GBscouter kuponkódot: Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter

 

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.