Válassza az Oldal lehetőséget

Zenetárolás felsőfokon: 1100 CD veszteségmentesen

Professzionális megoldás eredeti lemezeiket féltő, vagy könnyebben kezelni vágyó felhasználóknak.

A zene igényes kategorizálásának és tárolásának megkönnyítéséhez az Olive már sokféle termékkel megörvendeztette az audiofileket. Az OPUS egy csúcsminőségű asztali felvevő-, és tárolóegység egyben. 400 gigabájtos, hangszigetelt merevlemezes tárolókapacitással rendelkezik, és csatornánként kettő, összesen négy darab 24 bit/192 kHz-es digitális-analóg konverter gondoskodik kiváló hangminőségréről. A tömörített formátumok kódolását egy erre dedikált IBM PowerPC processzor végzi. A CD-egység a Panasonicnál készült, és 352,8 kHz-es mintavételezéssel olvassa a lemezeket.

Nem akármilyen beépített jukeboxról van szó, 4 darab Ethernet vagy WLAN-csatlakozóján keresztül más egységekre is képes adatokat vagy zenét továbbítani. USB-porton keresztül Apple iPodhoz is köthetjük.

Zenetárolás felsőfokon 1100 CD veszteségmentesen

Az analóg bemeneteken keresztül kazettát vagy bakelitet is digitalizálhatunk különböző veszteségmentes vagy veszteséges formátumokba, majd az eredményt kiváló minőségben CD-re írhatjuk ugyanezzel az eszközzel. Még az internetes Shoutcast rádiók hallgatása is lehetséges. A távirányítót és a szükséges kábeleket természetesen mellékeli a gyártó. Egyetlen hátránya a magas, 3000 dolláros ár, bár ezért cserébe tény, hogy minden igényt kielégítő, abszolút csúcsminőségű asztali zenegépet kapunk.

A szerzőről