Válassza az Oldal lehetőséget

100 ezres árral és Core i5 procival támad a BMAX B5 Pro Mini PC

100 ezres árral és Core i5 procival támad a BMAX B5 Pro Mini PC

A BMAX B5 Pro sok memóriát és nagy háttértárat is kapott.

100 ezres árral és Core i5 procival támad a BMAX B5 Pro Mini PC

A BMAX B5 Pro egy kompakt mini PC, amely kiváló teljesítményt és rugalmasságot kínál az Intel® Core™ i5-8260U processzorának köszönhetően, amely négy maggal és nyolc szállal rendelkezik. Az Intel® UHD Graphics 620 integrált grafikus vezérlő képes megbirkózni a mindennapi feladatokkal, illetve multimédiás tartalmak lejátszásával is. A PC 16 GB DDR4 memóriával és 512 GB NVMe SSD-vel érkezik, amely gyors indítási és betöltési időket biztosít, valamint elegendő helyet kínál az adatok tárolására.

100 ezres árral és Core i5 procival támad a BMAX B5 Pro Mini PC 1

A B5 Pro intelligens hűtőrendszere, amely egy okos ventilátort és két réz hőcsövet tartalmaz, hatékonyan szabályozza a hőmérsékletet, így a mini PC halkan és hűvösen működik. A gép számos videó kimeneti portot kínál, beleértve HDMI, mini DP és Type-C portokat, így rugalmas csatlakoztatási lehetőségeket biztosít. Az eszköz támogatja a legújabb WiFi6 szabványt, a 1000 Mbps Ethernetet és a Bluetooth 5.2-t, amelyek gyors és stabil internetkapcsolatot biztosítanak.

100 ezres árral és Core i5 procival támad a BMAX B5 Pro Mini PC 2

A BMAX B5 Pro rendelkezik USB 3.0 és USB 2.0 portokkal, valamint M.2 NVMe/SATA SSD foglalattal, amelyek további bővíthetőséget kínálnak. A gép előre telepített Windows 11 operációs rendszerrel érkezik, amely sok új és fejlett funkciót tartalmaz, amelyek növelik a produktivitást és a hatékonyságot. A csomagban található még egy felhasználói útmutató, egy fém konzol és egy tápegység. Az elegáns, űrszürke színű kivitel pedig bármely környezetben jól mutat.

100 ezres árral és Core i5 procival támad a BMAX B5 Pro Mini PC 3

A gép alapára sem magas, hiszen csak 110 ezret kérnek érte, de ma ezt egy kuponnal tovább csökkenthetjük. A 7FIFWLRS kódot használva az ár 103 ezer forint lesz, a szállítás természetesen EU raktárból történik az alábbi hivatkozásról:

 

BMAX B5 Pro Mini PC

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.