Válassza az Oldal lehetőséget

33 ezerért adják – TOPSHAK TS-WS2 ágdaráló

33 ezerért adják – TOPSHAK TS-WS2 ágdaráló

Visszatért az akciós termékek közé, így 105 ezer helyett megint 33 ezerbe kerül csak.

33 ezerért adják – TOPSHAK TS-WS2 ágdaráló

A legutóbbi ajánlómba bekerült ez a gép, de akkor sajnos csak néhány darabra szólt a kupon. Most remélhetőleg egy kicsit többet kapunk belőle ezen a remek áron.

33 ezerért adják - TOPSHAK TS-WS2 ágdaráló 1

Ahogy a neve is mutatja, ez egy ágdaráló, aprító gép. Elektromos, nem benzines, 2800 wattos, a maximális ágvastagság, amivel boldogulni tud 4,5 centiméter. Ez természetesen száraz fára értendő, a nedves anyaggal, főleg a tűleveles, fákkal, mint minden aprító, ez is nehezebben fog boldogulni.

33 ezerért adják - TOPSHAK TS-WS2 ágdaráló 2

A szerkezet viszonylag kisméretű, keréken gurítható, van IP24-es víz és por elleni védelme, szóval esőben ne dolgozzunk vele, de azért egy kis felfröccsenő víztől még védve van. A gépben található apríték gyűjtő kosrá 60 literes. A motor kapott túlterhelés elleni védelmet, így ennek leégéss ellen kapunk némi védelmet.

33 ezerért adják - TOPSHAK TS-WS2 ágdaráló 3

Mindent összevetve elég jó kis masina ez, és ha van kerted, vannak fáid, gyümölcsfáid, akkor tavasszal a metszés idején nálad is gond lehet az áfak eltüntetése. Pontosabban eddig gondot jelenthetett, de most megveheted harmadáron a TOPSHAK gépét. A vásárláshoz használd a BGaae0fc kuponkódot itt:

TOPSHAK TS-WS2 ágdaráló/aprító

EU raktárból érkezik, nyugodtan válaszd az olcsóbb szállítást!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.