Válassza az Oldal lehetőséget

ILIFE G80 – Ez ma a legolcsóbb használható állóporszívó

ILIFE G80 – Ez ma a legolcsóbb használható állóporszívó

Normális szívóerő, normális tartozékok és csak 36 ezret kérnek érte!

ILIFE G80 – Ez ma a legolcsóbb használható állóporszívó

Az iLife nevével utoljára a robotporszívóik kapcsán találkoztam, és őszintén megvallom, a mai napig nem tudtam, hogy állóporszívót is gyártanak. Most azonban ráakadtam az egyik termékükre, ami meglepően olcsón kínál élhető képességeket. De lássuk mik ezek!

ILIFE G80 - Ez ma a legolcsóbb használható állóporszívó 2

A forma a tavalyi Xiaomikra hajaz, ami jó, mert azok (is) jól néztek ki. A szívóerő 22 000 Pa, ami már emberes, és nincs is túl messza a mai csúcsot jelentő 25-26 ezer Pa értéktől. A jó szívóképességért a japán Nidec által gyártott szénkefementes motor felel. Jó tudni, hogy a Xiaomi is ettől a gyártótól vásárolja a gépeibe a motorokat.

A gépben lévő akkumulátor képes akár 45 perc használatra elegendő energiát is raktározni. Ez a 45 perc persze a legalacsonyabb szívási fokozatra érvényes, de itt is kapunk már 10 000 Pa erőt. A szűrőrendszer 4 fokozatú, porzsák természetesen nincs, szóval ez nem fog plusz költséget jelenteni a használat során.

ILIFE G80 - Ez ma a legolcsóbb használható állóporszívó 3

A drágább, felsőkategóriás gépekhez képest csak a tartozékok terén találunk eltérést, ugyanis ehhez a géphez nem jár az atkaszívó fej. Minden más ugyanakkor a csomag részét képezi, van nagy motoros kefénk és kétféle részszívónk, valamint kapunk falitartót is.

ILIFE G80 - Ez ma a legolcsóbb használható állóporszívó 4

A motoros szívófej érdekessége, hogy a megszokott hengerkefe mellett találunk oldalkefét is, olyat, amit eddig csak a robotporszívókon szokhattunk meg. Hab a tortán a szívófej elején elhelyezett 3 LED, amik megvilágítják a padlót, így jobban látjuk merre poros még a lakásunk.

ILIFE G80 - Ez ma a legolcsóbb használható állóporszívó 5

A végére pedig következzen az ár, ami fonoman szólva is mellbevágó. Mármint mellbevágóan alacsony! Lengyel raktárból ugyanis a megszokott 45-50 pluszos árhoz képest mindössze 36 000 forintot kérnek érte, ami tényleg nagyon jó ajánlattá teszi. A vásárláshoz használd majd a A6B138E2CB29 kuponkódot itt:

EASINE by ILIFE G80 vezeték nélküli porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.