Válassza az Oldal lehetőséget

14 európai országban rajtolt el ma a HTC Flyer

14 európai országban rajtolt el ma a HTC Flyer

14 európai országban rajtolt el ma a HTC FlyerSzerencsére kis hazánk is a listán van, hozzájuthatunk a HTC első tabletéhez "majdnem" minden sarkon (legalábbis elméletben).

 

 

Hivatalosan a franciákkal, angolokkal, németekkel és a többi nagy nyugati országgal egyidőben jelent meg Magyarországon is a HTC Flyer. Mióta az Apple kiemelten kezeli hazánkat, úgy néz ki más gyártók sem akarnak lemaradni. Persze nem meglepő, hiszen kiemelkedően sok politikus és televíziós szereplő (is) táblagépet használ. Az Android 2.3-at futtató eszköz 7 colos (1024 × 600) érintőképernyővel rendelkezik, melyet ujjal és speciális tollal is vezérelhetünk. Az egy magos 1,5 GHz-es Qualcomm processzor mellett 1 GB memória, microSD bővítőhely, 5 megapixeles autofókuszos hátlapi kamera, valamint 1,3 MP-es előlapi kamera található a HTC táblájában. A szokásos GPS, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 3.0, digitális iránytű, G-szenzor, mikro USB port ezúttal is a felszereltség része. A 4000 mAh-es akkumulátorral pedig akár 4 órán át nézhetünk videókat.

14 európai országban rajtolt el ma a HTC Flyer 2

A csak WiFi-vel rendelkező 16 GB-os modell 499 euróba, míg a WiFi + 3G verzió 32 GB NAND Flash tárhellyel 649 euróba kerül. A hivatalos debüt ellenére sem találtunk azonban magyar forgalmazót, akinél megvásárolhatnánk a tabletet. Az pedig megint egy másik kérdés, ha ettől hajlandóak vagyunk eltekinteni, ilyen áron mennyire rúghat labdába a Flyer az iPad-del szemben.