Válassza az Oldal lehetőséget

30 ezer forinttal lett olcsóbb a Xiaomi drónja, a Fimi X8 SE! (kupon – frissítve)

Addig is bomba vétel volt, de egy friss kuponnal most 400 dollár alatt is megvehetjük a Xiaomi Fimi X8 SE drónt.

FIMI X8 SE 5KM FPV With 3-axis Gimbal 4K Camera GPS 33mins Flight Time RC Drone Quadcopter RTF - White

A DJI gyilkosnak kikiáltott (természetesen nem az) Xiaomi drón igen népszerű, ami nem csoda, hiszen meglehetősen jó képességeket csomagoltak bele, az ára pedig fele, sőt harmada a DJI Mavic Pro-nak, illetve a DJI Mavic Pro 2-nek.

FIMI X8 SE 5KM FPV With 3-axis Gimbal 4K Camera GPS 33mins Flight Time RC Drone Quadcopter RTF - White

Kihajtható karok, erős motorok, remek kamerák, 5 kilométeres hatótáv, és persze a Xiaomi minőség sokunk fantáziáját mozgatta meg. Nincs annyi szenzorral telepakolva, mint egy Mavic, de a tudása, a kamerájának minősége így is kívánatossá teszi, hiszen nem csak amatőr, de akár félprofi felhasználásra is alkalmas a gép.

Nyilván nem lenne vonzó, ha a Fimit nem pakolták volna tele szoftveres képességekkel, de így tettek, így aztán, aki komolyabb gépet szeretne, de azért a 300 ezer forint feletti DJI árak elriasztották eddig a vásárlástól, azoknak kitűnő ajánlat. Az ár eddig is nagyon jó volt, hiszen 420-430 dollár között kuponnal már meg lehetett venni, de most ennél is jobb ajánlatra akadtunk.

FIMI X8 SE 5KM FPV With 3-axis Gimbal 4K Camera GPS 33mins Flight Time RC Drone Quadcopter RTF - White

A Banggoodon a BG2442 kuponkóddal most 399 dollár az ár, ilyen alacsony még sosem volt, és gyanítom, hogy ennél lejjebb már nem is nagyon fog menni. Sőt, azt gondolom, hogy a nyár eleji szezont követően inkább egy kis emelkedés lesz az árban, hogy aztán majd ősszel, a karácsony előtti akciókban kóstolgassuk újra a 400 dollár alatti szinteket.

Szóval, ha gondolkoztál egy ilyen madár beszerzésén, akkor most valóban itt az idő, hiszen a fenti kuponkóddal az eredeti 499 dollár helyett 399 dollárért tehetjük kosárba!

Ide kattints, ha vásárolni szeretnél:

Xiaomi FIMI X8 SE drón – 399 dollár – Gearbest – Kuponkód: 24HFIMIX8 – vámmentes szállítás Priority Line

 

(Szállításhoz válaszd a Priority Line-t, ami vámmentes érkezést ígér!)

 


A Xiaomi Fimi X8 SE drón főbb képességei:

 • Headless mód: Ez az üzemmód lehetővé teszi, hogy repülés közben ne kelljen figyelnünk arra, hogy a drón velünk szemben vagy háttal van, a jobb irány mindig jobb, a bal mindig bal lesz. Kezdőknek nagy segítség ez! 
 • Visszatérés kiindulópontra: Amikor aktiváljuk ezt a módot, a drón visszatér a kiindulási helyre.  
 • Take Off / Land: Automatikus felszállás és leszállás. 
 • Vészvisszatérés: Ha az akkumulátor töltöttsége a küszöbértéke alá esik, vagy a gép 3 másodpercnél hosszabb ideig elveszíti a jelet, automatikusan bekapcsolja a hazatérést. 
 • Útvonalrepülés : Ezzel a funkcióval beállíthatja az eszköz útvonalát, az pedig automatikusan repüli végig a kijelölt utat.
 • Orbit mód: Ennek a funkciónak köszönhetően tökéletes kör repülések állíthatók be a sugár és a sebességtartomány beállításával. 
 • Rocket, Spiral, Dronie: Ezzel a 3 funkcióval lenyűgöző rövid videókat készíthetünk
 • Panoráma: Panorámaképek automatikusan készítése, 3 választható panoráma funkció.
 • HyperLaps: Dinamikus Time-Laps felvételek készítése.
 • FPV: valós időben láthatjuk, a drón kamerája lát.
 • PPS: 3 integrált érzékelővel (felső, alsó és elülső) GPS nélkül is garantálja a stabilitást.
 • Precíziós leszállás: A drón felismeri a leszállópadot és pontosan a kívánt helyre ereszkedik le.
 • Geo-Fence: Ezzel a funkcióval beállíthatunk egy virtuális ketrecet, teret a légtérben, amelyből a dróne nem tud kirepülni.
 • Okos követőmódok: A telefon kijelzőjén beállított célpontot követi, három különböző követőmód választható
 • Hosszú repülési idő: Egy töltéssel 33 perces repülési idő

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.