Válassza az Oldal lehetőséget

A Canon bemutatja a kisméretű, egyszerűen kezelhető EOS M modellt

A Canon bemutatja a kisméretű, egyszerűen kezelhető EOS M modellt

A Canon ma tovább bővítette díjnyertes EOS családját az újonnan megjelent EOS M modellel.
canon-eos-m-mirrorless-camera-1 A cég első kompakt rendszerű fényképezőgépe (CSC, compact system camera), az EOS M azok számára készült, akik a fényképezést arra használják, hogy megosszák másokkal mindennapi szenvedélyeiket – legyen az étkezés, divat, kultúra, zene vagy éppen művészet. A DSLR-szerű képminőséget, kreatív funkciókat és Full HD filmfelvételt kompakt, egyszerűen kezelhető kivitelben kínáló EOS M tökéletes, bárhová elvihető társ a rajongók új nemzedéke számára, akik életüket képekkel örökítik meg, anélkül, hogy profi fényképészekként gondolnának magukra.

Az EOS M vonzó fekete, fényes fehér, visszafogott szürke és merész vörös színekben kapható, és a Canon méltán híres EOS-képfeldolgozási örökségét elegáns, kompakt kivitelben kelti életre. A modell két új – az EF-M 22mm f/2 STM „pancake” és az EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM normál zoom – objektívvel együtt érkezik, valamint egy új, kompakt EX Speedlite vakuval, a Speedlite 90EX-szel, hogy mindig, minden rendelkezésre álljon a lenyűgöző képek készítéséhez. Azok számára pedig, akik még extrább képeket kívánnak készíteni, az EOS M a Canon EF objektívjeinek széles választékát is fel tudja használni az új EF-EOS M objektívadapterrel, még nagyobb kreatív szabadságot adva.

 
canon-eos-m-camera-uk-4[+]
 
Az EOS M nagyfelbontású, 18 megapixeles APS-C Hibrid CMOS érzékelőjének köszönhetően a kedvenc pillanatok akár poszter méretben is kinyomtathatók, vagy jelentősen meg is vághatók – legyen szó akár a kedvenc klub fényképezéséről, vagy egy újabb csinos táskáról. A nagyméretű érzékelő lehetővé teszi a háttér elmosását is gyönyörű portrék vagy igen hatásos közelképek készítéséhez.

A Canon DIGIC 5 processzorának köszönhetően a színek felragyognak és a bőrárnyalatok különösen természetesnek tűnnek, a szupergyors zár segítségével pedig a másodperc törtrésze alatti cselekmények is megragadhatók. Az esti felvételek atmoszférája és a kihívást jelentő éjszakai képek is könnyedén, megkapó részletességgel rögzíthetők, hála az EOS M igen széles ISO-érzékenységének (100-12800, 25600-ra kiterjeszthető).

Az EOS M minden porcikája úgy készült, hogy vonzó, kreatív, kiváló minőségű képeket lehessen vele készíteni. A fényes, nagy felbontású, 7,7 cm-es (3,0”), Clear View LCD II érintőképernyő első érintésétől kezdve az EOS M pont annyit enged a képekhez nyúlni, amennyit csak akar szeretnénk. A különféle fényképezési módok és beállítások egyszerűen az érintőképernyő ikonjaival választhatók ki; de igény esetén az Intelligens jelenetérzékelő automatika a tárgytól és a felvételi körülményektől függően módosítja a gép beállításait is, hogy tényleg csak a komponálásra és a megfelelő pillanatban az elsütőgomb megnyomására kelljen koncentrálni.

A Canon EOS-M októberben, átszámítva 190 ezer forintos áron lesz megvásárolható.

Forrás: Sajtóközlemény