Válassza az Oldal lehetőséget

A HardOCP jelenti: érkezik a GTX 16 széria

A HardOCP jelenti: érkezik a GTX 16 széria

A portál információi szerint hamarosan tiszteletét teszi köreinkben a GTX 1660 Ti, a GTX 1660 és a GTX 1650.

A HardOCP jelenti: érkezik a GTX 16 széria

 

A három újonc közül értelemszerűen az első lesz a legerősebb megoldás, a sugárkövetéstől megfosztott TU116 GPU itt még 1 536 CUDA maggal gazdálkodhat. Ez nyilván önmagában még messze nem garancia a jó szereplésre, ha igazak a HardOCP értesülései, akkor csak február 15-én fogjuk pontosan látni, hogy a 279 dolláros áron rajtoló termék mire is képes.

Kellemes hírrel szolgálhatunk azok számára, akik még mindig soknak tartják az előbb megnevezett összeget. Ismételten a HardOCP-re tudunk hivatkozni, ugyanis ők közölték elsőként, hogy márciusban láthat napvilágot a GTX 1660 – itt már csak 229 dolláros vételárat és 1 280 CUDA feldolgozót említenek. Szintén ebben a hónapban (elméletileg annak második felében) várható a 179 zöldhasúba kerülő GTX 1650 is, mely már tényleg nem nevezhető egy drágaságnak. 

A GTX 16 mellett a Pascal sem tűnik el a süllyesztőben, a GeForce GTX 1050 Ti állítólag kap némi árcsökkentést, hogy javuljon a versenyképessége. Erre égető szükség lenne, hiszen ebben a szegmensben a Radeon RX 570 elképesztően jó ajánlatnak számít, egyszerűen fényévekkel lépi le az előbb említett grafikus kártyát.

Forrás: HardOCP

A szerzőről