Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb EU raktáras kütyük 5000 Ft alatt

A legjobb EU raktáras kütyük 5000 Ft alatt

Karácsonyig még 3 hét van, ezekből a cuccokból bevásárolhatsz!

A legjobb EU raktáras kütyük 5000 Ft alatt


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Egyre kevesebb az ajándéknak is megfelelő kütyü az EU raktárakban, de az alábbi listából még válogathatsz, és ha csak a világ nem dől össze addig, akkor meg is kell kapnod időben a csomagot, hiszen minden a cseh raktárból jön. Igyekszem a szöveget rövidre fogni, mert így is hosszú listát kaptok. Jó válogatást!

Nagyon fontos, erre figyelj oda: A cikk írásának pillanatában minden termék a cseh vagy angol, vagyis rövidítve a CZ vagy GB raktárból rendelhető. A raktárkészlet azonban nem végtelen, ha kifogy a cseh vagy az angol raktár, akkor előfordulhat, hogy a link a kínai raktárat fogja mutatni (HK, CN), ahonnan a rendelés 40 dollár felett (szállítási díjjal együtt) már nem vámmentes! Ezzel kapcsolatos tudnivaló a cikk végén.


 

Olcsó napelemes, mozgásérzékelős, kültéri, falilámpa

Solar Powered 36 LED PIR Motion Sensor Waterproof Street Security Street Light Wall Lamp for Outdoor Garden

Ez a lámpa azért keltette fel a figyelmemet, mert pont ilyesmit keresek magam is. Senki ne számítson fényszóróra a 36 beépített LED-del, de arra, hogy a járdát bevilágítsa elég lesz, és mivel napelemes vezetékezni sem kell. Rendelhető 1-2- vagy 4 darabos csomagban, természetesen minél nagyobb a csomag, annál alacsonyabb a darabonkénti ár.

Olcsó napelemes, kültéri, falilámpa – 3629 Ft

 


 

JIMI GNT-18 csavarhúzókészlet

[New Version] JIMI GNT-18 Precision Screwdriver Set S2 Extended Screw Bits Computer Tablet Clock Electronics Repair Tools W/ Tweezer

A csomagban a csavarhúzószár mellé befért 14 bit és egy mágnesező is, barkácsolós hobbival rendelkezőknek jó kis ajándék lehet, ráadásul olcsó is.

JIMI GNT-18 csavarhúzókészlet – 4574 Ft

 


 

Nagy kijelzős ébresztőóra

6615 Framless Mirror Clock Touch Control Digital Alarm Clock LED Table Clock Electronic Time Date Temperature Display Office Home Decorations

Idősebbeknek áldás a nagy kijelző, hiszen szemüveg nélkül is leolvasható a pontos idő. A háttérvilágítás erőssége állítható, ahogy a névből is látsuik van benne ébresztő funkció is, ráadásul jól is néz ki. A vásárláshoz használjátok a kuponkódot!

 

Nagy kijelzős ébresztőóra – Kuponkód: BGFM114 – 3690 Ft

 


 

Ébresztőóra telefontöltővel

Electric LED 12/24H Alarm Clock With Phone Wireless Charger Table Digital Thermometer Display Desktop Clock

Egy újabb ébresztőóra, ami meg van spékelve hőmérsékletkijelzéssel és egy vezeték nélküli telefontöltővel is. Természetesen kell, hogy a telefonunk is tudja a vezeték nélküli töltést, de ha tudja, akkor kényelmesen letehetjük az órára éjszakára, így reggel mindig feltöltött telefonnal indulhatunk útnak. Kuponkód ehhez is van!

Ébresztőóra telefontöltővel – Kuponkód: BGBFHOME36 – 3700 Ft

 


 

BlitzWolf BW-SHP10 okoskonnektor

BlitzWolf® BW-SHP10 3680W 16A Smart WIFI Socket EU Plug Switch Non-metered / Meterin Remote Controller Timer Work with Alexa Google Assistant BW Tuya APP

Ahogy a neve is mutatja ez egy okoskonnektor, a telefonunkról tudjuk ki- és bekapcsolni. A leírás szerint 16 ampert és 3680 wattot tud kiszolgálni, szóval ilyen szempontból elég bika darab. Beépíthető Google home vagy Amazon Alexa rendszerekbe is.

BlitzWolf BW-SHP10 okoskonnektor – Kuponkód: BgcLuBofErtA10 – 3500 Ft

 


 

Kerti olló oltáshoz, metszéshez

Professional Pruning Shear Grafting Cutting Tool with 2 Blades

Azt hiszem ezt a cuccot sem kell túlmagyarázni a nevében minden benne van. Kertészkedéssel foglalkozó családtagoknak jó kis ajándék lehet ebből is, és a gatyánkat sem kell érte a pénztárnál hagynunk.

Kerti olló oltáshoz, metszéshez – Kuponkód: BgcLuBofErtA10 – 3570 Ft

 


 

Mini tripod

65cm Mini Portable Foldable Tripod Stand with Clip for Smartphpne Action Camera DV Camcorder

Fényképezéshez, videózáshoz töéletes, főleg, ha lényeges, hogy kis helyen elférjen és ne legyen nehéz. 65 centis magasságig húzható ki, és kapunk hozzá telefontartót is, így akár a mobilunkkal is fényképezhetünk, akár este, rossz fényviszonyok között is, a kép nem fog bemozdulni. Használd a kuponkódot a vásárláshoz!

Mini tripod – Kuponkód: BgcLuBofErtA10 – 3200 Ft

 


 

Yeelight YLKG12YL okoskapcsoló

Yeelight YLKG12YL YLKG13YL YLKG14YL Wireless Smart Switch Light Remote Control AC250V

Nagyon levitték az árát, így mindenképpen be kellett tennem a cikkbe. A kapcsolót Xiaomi okosothonn rendszerekhez használhatjuk, rengeteg féle Yeelight lámpához és égőhöz. A lista megtalálható a termék oldalán. Az akciós ár a dupla kapcsolóra vonatkozik!

Yeelight YLKG12YL okoskapcsoló – 3049 Ft

 


 

RGB LED-sor távirányítóval

5M 5050 RGB Waterproof 300 LED Strip Light DC12V+24 Key IR Remote Controller for Outdoor Use

A 300 LED-et tartalmazó LED-sor 5 méter hosszú. Kapunk a csomagban távirányítót és vevőegységet a LED-sor mellé, de a táp nincs a csomagban. Ebből etljesen egyszerű 12 voltos darabra van szükségünk, lényegében minden műszaki áruházban találunk ilyet. Ez kivételesen nem cseh, hanem angol raktárból rendelhető, de egyelőre ez is EU, legalábbis a vámmentesség tekintetében.

RGB LED-sor távirányítóval – Kuponkód: bGhOnEy10 – 2820 Ft

 


 

Locsolószett virágládákhoz vagy kertbe

10M Tubing Auto/Manual Watering Drip Irrigation System Spraying Garden Hose Tools Kit

A csomagban 10 méter cső található az Y elágazások és a szórófejek mellett, valamint adnak gyorsatlakozót is a csapra. Ideális lehet virágládák egyszerű öntözéséhez, de persze használhatjuk kertben is, ha erre van szükségünk.

Locsolószett virágládákhoz vagy kertbe – Kuponkód: BGAFF10OFF  – 2800 Ft

 


 

ZTTO Z-81 univerzális telefontartó kerékpárra

ZTTO Z-81 Universal Outdoor Vlog Recording Aluminum Alloy MTB Motorcycle Road Bike Bicycle Handlebar GPS Mobile Phone Holder Stand for Devices between 55-100mm Width

Alumíniumból készül, jól néz ki, egyszerű menetes szorítóval tartja a telefonunkat. Ez is egy egyszerű, de hasznos ajándék azoknak, akik kerékpárral közlekednek. Ez kivételesen spanyol raktár, de az is EU, szóval semmi probléma.

ZTTO Z-81 telefontartó kerékpárra – Kuponkód: BGAFF10OFF – 4100 Ft

 


 

Szilikon forrasztópad

DANIU 34x23cm Heat Resistant Silicone Pad Desk Mat Maintenance Platform Heat Insulation BGA Soldering Repair Station with 20 cm Scale Ruler

Ez megint egy olyan cucc, aminek azok fognak örülni, akik barkácsolnak, forrasztgatnak. Ezt használva nem égetjük össze az asztalt, a lecsöppenő forrasztó ón nem hagy nyomot, könnyen eltávolítható. A padon vannak csavartartók is. Ha nem használjuk simán csak össze kell tekerni, nem foglal helyet, kis helyen elfér.

Szilikon forrasztópad – Kuponkód: BGAFF10OFF – 2700 Ft

 


 

8,5 colos digitális rajztábla

HOWSHOW 8.5 Inch LCD Update Multi function Writing Tablet 3 in 1 Mouse Pad Magnetic Note board Wireless Touch Handwriting Pads

A rajztábla, ami nem maradhat ki egyetlen listából sem. Már csak azért sem, mert ez most tényleg nagyon olcsó. Firkálhatunk rá mi is, de tapasztalatból mondom, gyerekeknek kitűnő szórakozás. Nem fogyasztunk vele papírt, és nem a falat firkálják össze. Kész főnyeremény!

8,5 colos digitális rajztábla – Kuponkód: BGIL687 – 2230 Ft

 


 

Kerékpáros kesztyű mobiltelefon kijelzőhöz

Touch Screen Gloves Motorcycle Scooter Waterproof Winter Bike Fleece Lined

Na jó, nem, igazából nem mobiltelefonkijelzőhöz, hanem kerékpározáshoz, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az ujjhegy úgy van kialakítva, hogy a mobil kijelzője érzékeli az érintést. Szóval, ha a telefon bringázás közben kell, akkor nem kell levenni a kesztyűt a használatához.

Kerékpáros kesztyű – Kuponkód: BGCARELEC – 2640 Ft

 


 

BlitzWolf BW-HDC2 Bi-Directional HDMI Switch

BlitzWolf® BW-HDC2 Bi-Directional HDMI Switch 1 Input 2 Output / 2 Input 1 Output HDMI Splitter 1080P Video Display Dongle

Tudom, ne is mondjátok, ez sem az a kimondott ajándéknak való kütyü. Viszont úgy tűnt, hogy mostanában többen lecsaptak rá, ami köszönhető az év végi alacsony árazásnak. Ha valaki nem tudná miez, akkor elárulom. Egy HDMI elosztó, vagyis bemegy egy kábel és kijön kettő. Vag ylehet fordítva is, bemegy két kábel és kijön egy. Ha kevés a tévén a HDMI bemenet, vagy ha egy képet egyszerre két kijelzőn szeretnénk megjeleníteni, akkor ez kell nekünk!

BlitzWolf HDMI Switch – 3049 Ft 

 


 

Mozgásérzékelős, kültéri, napelemes falilámpa

Solar Power 20 LED PIR Motion Sensor Wall Light Waterproof  Outdoor Path Yard Garden Security Lamp

A cikk elején már volt egy hasonló, mot itt egy másik. Nagyon olcsó, de tudni kell, hogy azért ez a lámpa a belépszintet képviseli ebben a szegmensben. Nem, ettől nem használhatatlan, ha annak tartanám nem is tettem volna be a cikkbe. Amit tudnia kell, azt tudja, és nem kérnek érte sokat, szóval, ha valaki ilyet keres, akkor érdemes ezzel is számolni.

Napelemes falilámpa – 2134 Ft

 


 

Forrasztópáka hőmérséklet kijelzéssel

MUSTOOL MT883 80W Electric Solder Iron Station Adjustable Temperature 180-480℃/392-896℉ Auto Sleeping 110V/220V EU/US/UK Plug Option

Ismét egy szerszám azoknak, akik szeretnek barkácsolni. Mondjuk jó párosítás lehet ajándékként a feljebb található forrasztópaddel, a kettő együtt sem fog senkit adósságcsapdába kergetni. A cucc érdekessége egyértelműen az, hogy az alacsony árért még a hőmérséklet kijelzés is megoldott. Ezt mondhatjuk ezen az árszinten extrának is.

Forrasztópáka hőmérséklet kijelzéssel – Kuponkód: BGAFF10OFF – 3850 Ft

 


 

DIGOO DG-PL91 18 az 1-ben szerszám

DIGOO DG-PL91 18 In 1 Multi-function Folding Tactical Tool Kitchen Bottle Opener Sharp Pocket Multitool Pliers Saw Blade Knife Screwdriver Needle Cutter Bit Sleeve

Ma ilyen szerszámos nap van. A DIGOO eszköze igazán praktikus darab. Elfér a zsebünkben, a kesztyűtartóban, a biciklistáskában, és egy rakat szerszámot kapunk vele, amik jól jönnek baj esetén vagy mondjuk kempingezés, kirándulás alkalmával. Szerencsére sok pénzt ezért sem kérnek!

DIGOO 18 az 1-ben szerszám – Kuponkód: BGCZBF838 – 3600 Ft

 


 

Blitzwolf BW-FUN2 párásító és lámpa

Blitzwolf® BW-FUN2 Electric 400mL Touch Control Ultrasonic Humidifier With LED Light Home Desktop USB Air Purifier Mist Diffuser

Na, ez egy jópofa cucc. USB-ről működik, párásítja a levegőt, ami télen nem árt, ráadásul még asztali lámpaként is funkcionál. A kapcsolója érintésérzékeny, a lámpa fényereje pedig állítható. Utóbbi ugyancsak az érintésérzékeny kapcsolóval, ráadásul fokozatmentesen. Ezt már tényleg el tudom képzelni ajándéknak is, mert nem csak hasznos, de jól is néz ki.

Blitzwolf párásító és lámpa – Kuponkód: BGBFHOME73 – 3660 Ft

 


 

Xmund XD-HK2 félautomata esernyő

Xmund XD-HK2 Automatic Umbrella 2-3 People Portable UPF50+ Sunshade Waterproof Folding Camping Umbrella

Itt a tél, és bár eddig nem volt túl sok cspadék, ez gyorsan változhat. Szóval, mikor vegyünk esernyőt, ha nem most? A nyitás gombbal történik, a becsukás kézzel. Az átérő egész nagy, pontosan egy méteres, vagyis ezzel sincs probléma. Összecsukva mindössze 29 centis az apróság.

Félautomata esernyő – Kuponkód: bGhOnEy10 – 4940 Ft

 


 

KCASA CS04-450 450 milliliteres okostermosz

KCASA CS04-450 450ML Smart Mug Stainless Steel Water Thermal Bottle With LCD Touch Screen Temperature Display Vacuum Cup

Tudom jól őrült sok okosságot nem pakoltak bele, de hát, akkor is ez a hivatalos neve, okos termosz. A tömege 500 gramm, acélból készül, elég dizájnos, és melegen tartja télen a teát, hidegen nyáron az ásványvizet. Most két változatban is megvásárolhatjuk, egy csajosban és egy pasisban. És mi az okosság benne? Semmi más, csak a tetején lévő kijelző, ami mutatja a benne lévő ital hőmérsékletét.

KCASA okostermosz – Kuponkód: BGBFHOME47 – 3660 Ft

 


 

HB-SDTB23 rajzkészlet

H&B HB-SDTB23 Sketch Drawing Pencil Set Professional Painting Pencils School Art Supplies Beginner Drawing Art Tools

A végére egy olyan csomag, aminek jómagam is örülnék. Most elárultam magamról, hogy szertek rajzolni, de nem baj. Szóval ebben a csomagban minden benne van, amit egy grafittal alkotó megkívánhat. Fém tárolódoboz, 5H-tól 8B-ig ceruzák, hegyező, szike, hagyományos- és gyurmaradír, satírozó, szóval tényleg teljes a készlet, már csak papír kell, és mehet az alkotás.

HB-SDTB23 rajzkészlet– Kuponkód: bGhOnEy10 – 4950 Ft

 


 

ZÁRSZÓ

A végére a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

Facebook csoportunkban tart a karácsonyi nyereményjáték, amiben értékes dolgokat nyerhetsz. Telefonokat, táblagépet, okosórát, kamerákat és egy csomó egyéb értékes és érdekes dolgot. Csatlakozz!

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha egyesével és nem európai raktárból rendeled őket, akkor sem vámkötelesek. Ám, ha a rendelés összértéke meghaladja a 40 dollárt (szállítási díjjal együtt), akkor már vámkötelessé válik a csomag. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor kínai raktárból (CN, HK) rendelés esetén mindig válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

 

További hasonló cikkek oldalunkon

 

A poszt kereskedelmi üzenetet tartalmaz.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.