Válassza az Oldal lehetőséget

A nap ajánlata, digitális rajztábla gyerekeknek féláron, 2000 forintért

Sokkal jobb, mintha a falat firkálnák!

8_5_inch_writing_tablet_kid_drawing_board_1.jpg

Gyerekkoromban volt egy játék, amit évekig nyúztam. Egy rajztábla volt, amin a”ceruzát” két tekerővel lehetett irányítani, aztán a kész képet egy mozdulattal törölhettem és kezdhettem a következő alkotást. Kicsavarni nem lehetett a kezemből, és bár mai szemmel egyszerű szerkezet volt, órákig tudtam vele játszani.

Napjainkban már más világ járja, így a gyerekek is sokkal komolyabb rajztáblán élhetik ki alkotási hajlamaikat. Ma olyan táblát mutatunk, ami nagyon könnyen kezelhető, ráadásul egy akciónak köszönhetően nagyon olcsó is. A 21,1 x 14,6 centiméteres rajzterületen egy műanyag hegyű tollal írhatunk vagy rajzolhatunk, ha pedig új művet szeretnénk alkotni, akkor egy gombnyomással letisztíthatjuk a táblát. Az áramellátást gombelem biztosítja, de az alacsony energia felhasználás miatt ezt nem kell túl sűrűn cserélgetni.

8_5_inch_writing_tablet_kid_drawing_board_2.jpg

A képeken látható tábla ma a WritingT kuponkóddal 15 dollár helyett 8,5 dollárért, vagyis nagyjából 2100 forintért vásárolható meg itt: 8,5 colos rajztábla gyerekeknek

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.