Válassza az Oldal lehetőséget

Minden, ami csak kell, egyetlen eszközben – Toshiba Qosmio PX30t

A Toshiba bejelentette a Qosmio PX30t-t, amely egyetlen stílusos eszközben ötvözi egy PC, egy tévé, egy játékeszköz és egy központi adattároló tudását. Azon felhasználók számára készült, akik stílusos, vékony és kompakt asztali gépre vágynak.

Qos PX30t_Prod_Full_black_withKB_Apr2013_01

Ez a sokoldalú, prémium funkciókkal rendelkező készülék egy testben alkot egy 23 hüvelykes (58,4 cm) Full HD felbontású, korszerű LED tévét, egy játékeszközt és egy sokoldalú PC-t. A Qosmio PX30t 2013 harmadik negyedévében kerül az európai boltokba.

A Qosmio PX30t kényelmesen használható továbbá második tévéként. A készülékben beépített vevőegység is található, a led háttérvilágítású, a 23 hüvelykes (58,4 cm) kijelző válaszideje alacsony, így a kép gyors mozgások megjelenítésekor sem mosódik el. A beépített négy harman kardon®, (5 W + 5 W) x 2 = 20 W kimenő teljesítménnyel rendelkező és DTS Studio Sound™ hangzásjavító technológiával ellátott sztereó hangszóró magával ragadó térhatású hangzást, intelligens hangerő kiegyenlítést, párbeszéd kiemelést és erőteljes basszust biztosít.

Qos PX30t_Prod_Full_black_withKB_Apr2013_07_with_screen_content

A Qosmio PX30t-hez egy, az eszköz színének megfelelő kialakítású, prémium minőségű, vezeték nélküli billentyűzet és egy egér is jár. Az egér görgője a Windows 8 gomb funkcióival rendelkezik. Háromféle kezelési lehetőség közül választhatunk. Használhatjuk a mellékelt billentyűzetet és egeret, az érintőképernyőt, illetve a Toshiba mozdulatvezérlőjével, természetes mozdulatokkal, a kijelző érintése nélkül is irányíthatjuk az eszközt.

Qos PX30t_Prod_Full_white_withKB_Apr2013_05

Mindezeken túl a Qosmio PX30t-t számos csatlakozási lehetősséggel is ellátták. Beépített vezeték nélküli adaptert tartalmaz, megfelel az Intel® WiDi és Miracast™ követelményeinek. A Wi-Fi által tanúsított Miracast™ technológia lehetővé teszi játékok és multimédiás tartalmak vezeték nélküli továbbítását egy erre alkalmas tévékészülékre, így azokat családi körben vagy barátok társaságában is megtekinthetjük, meghallgathatjuk. Mindezen felül egyes modelleket Ultra HD felbontású fájlok átvitelére képes HDMI® kimenettel is elláttak, ami a csatlakoztatott (Ultra HD felbontást támogató) tévékészüléken PC-s játékokat, állóképeket és videókat képes (a Full HD-nál négyszer nagyobb felbontáson) megjeleníteni.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.