Válassza az Oldal lehetőséget

Etűd Creative hangkártyákra!

Etűd Creative hangkártyákra!

A Creative hangkártyáinak többször gondot jelent, hogy illesztőprogramjaik gyakran nem kompatibilisek a rendszerben található egyéb hardverelemekkel. Régóta létezik nagyon is életképes alternatíva a probléma megoldására. Oldalainkon először számolunk be a professzionális KX project meghajtóprogramról, amit meglepő módon két orosz úriember fejleszt folyamatosan mindenki nagy örömére.

Teszik ezt 2001 óta, a kezdetektől nagy sikerrel. Emlékezzünk vissza a Sound Blaster LIVE! Sorozatra, amikor is a Creative mérnökei nem voltak képesek olyan illesztőprogramot írni, amely együttműködött volna normálisan például a magyar Windows XP operációs rendszerekkel. Egyedül az operációs rendszer referenciameghajtója funkcionált helyesen, aminek „csak” az volt a hátulütője, hogy elestünk olyan szolgáltatásoktól, mint a hang fontok szabad betöltése, vagy az EMU hangvezérlő DSP (effekt processzor) képességeinek tetszőleges konfigurálása stb.

Etűd Creative hangkártyákra!

Napjainkban olyan szintet ért el a KX project meghajtóprogramok tudása, amely régen túlnőtt a gyáriakén. Kezelhetősége példás, magyarul(!) is beszél többek között, és ami fő: használata teljes mértékben legális és ingyenes. A legújabb verziót itt tölthetitek le.

A szerzőről

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink