Válassza az Oldal lehetőséget

A Tamron bejelentette az új zoom objektívjét

A Tamron bejelentette az új zoom objektívjét

A Tamron bejelentette a szabadalmazott SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD (Model A007) objektívet.

a007

Mivel a 24-70 mm F/2.8 Di VC USD egy nagy sebességű zoom objektív (maximális rekesz F/2.8), a VC rendszernek gyorsabban kell vezetnie a lencsét, mint más zoomoknak. Ezért a tekercsek alakját, méretét és elrendezését mind úgy tervezték, hogy elegendő tolóerő legyen benne.

A Tamron VC (rezgés stabilizátor) egy három tekercses rendszer, amelyben tekercs vezetések aktiválják a rázó-kompenzáló VC lencsecsoportot elektromágnesesség segítségével. A VC lencsetag tartja a helyén az acélgolyókat sima mozgás eléréssel, kis súrlódással. Ez stabilizálja a keresőben látható képet, kiváló követési teljesítménnyel. Az új megvalósítás alkalmazza lengőtekercs mehanizmust és csökkenti a terhelést a hajtásrendszerben.

Az SP 24-70mm árát és elérhetőségét a Tamron később közli.  

Termék jellemzők:

1. Teljes méretű, nagy sebességű zoom, beépített VC funkcióval. Gyenge megvilágításnál, lassú zársebesség mellett a VC lehetővé teszi a kézből történő éles képek készítését.

2. Speciális, magas minőségű elemek, három üvegből öntött aszférikus lencse, 1 híbrid aszférikus lencse és két XR (extra törésmutatójú) üveg. Magas minőségű képek készítésére magas minőségű lencse.

3. Zoom objektív, 24mm széles gyújtótávolsággal.

4. Az objektív tartalmazza az új technológiákat, beleértve a legújabb optikai tervezést is, VC képstabilizátor és USD-t, mindenzt egy könnyebb és kompaktabb csomagolásban.

5. A vízálló konstrukció megakadályozza a víz behatolását a lencsébe.  

Forrás: Sajtóközlemény