Válassza az Oldal lehetőséget

Villámgyors, extrém külső hatásoknak is ellenálló memóriakártyák a Samsungtól

A Samsung októberben hazánkban is bemutatja legújabb memóriakártya sorozatát, amelynek tagjai villámgyors olvasási sebességük mellett különösen nagy ellenállóképességükkel is kitűnnek a piacon.
MICRO-SD-CARD-PRO-64GB 002_Right-Angle-45-Degree_Black_s Az új Standard, PLUS, PRO SD és microSD kártyák a profi és átlagos felhasználók igényeit is kielégítik és tökéletesen alkalmasak arra, hogy nagyfelbontású fotókat, vagy fullHD videókat tároljanak rajta – akár 64 GB kapacitással.
A Standard memóriakártyák HD video rögzítési képességük, 24Mb/s átviteli sebességük miatt elsősorban a kézikamerákhoz és kompakt fényképezőkhöz ideálisak. A PLUS memóriakártyák a Full HD rögzítés, UHS-1 Ultra High Speed támogatás és az akár 48Mb/s átviteli sebesség miatt a DSLR-ekhez és a Full HD kamerákhoz ajánlottak. A PRO termékek pedig 3D és Full HD videó rögzítésére alkalmasak, az UHS-1 támogatásnak köszönhetően körülbelül háromszor gyorsabbak a régi SD kártyánál, olvasási sebességük 80 Mb/s, míg írási sebességük 40 Mb/s.
Az újdonságok ellenállnak az extrém körülményeknek: felépítésüknek köszönhetően 24 órányi tengervízben történő áztatást, 50G-s gyorsulást, -25 és +70 °C-os hőmérsékletet, a repülőtéri röntgent és akár 10 000 gauss-nyi mágneses teret is kibírnak, illetve azután is működőképesek maradnak, ha egy 1,6 tonnás autó áthajt rajtuk.

A memóriakártyák 2012 októberétől hazánkban is megvásárolhatók.

Forrás: Sajtóközlemény