Válassza az Oldal lehetőséget

TokQi L09 – szelfibot, gimbal és lámpa alig 10 ezerért

TokQi L09 – szelfibot, gimbal és lámpa alig 10 ezerért

A TokQi L09 egy sima Bluetooth szelfibotnál jóval többet ad.

TokQi L09 – szelfibot, gimbal és lámpa alig 10 ezerért

A modern ember gyakran szüksége van egy tökéletes társra az élet apró, de felejthetetlen pillanatainak megörökítéséhez. Legyen szó egy lenyűgöző naplementéről, egy váratlan találkozásról barátokkal, vagy akár egy spontán városi sétáról, a TokQi L09 kézi gimbal stabilizátor és Bluetooth mobiltelefon tartó ötvözi a modern technológiát a kreativitás szabadságával, így nem marad el egyetlen emlékezetes pillanat sem.

A TokQi L09 nem csak egy egyszerű szelfi bot; ez egy innovatív eszköz, amely stabilizálja a képeidet és videóidat mozgás közben, kisimítvava a remegést, hogy profi minőségű felvételeket készíthess. A gimbal intelligens anti-remegés funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi nagyfelbontású filmek készítését remegés nélkül. Az egyik legnagyobb előnye, hogy nincs szükség külön alkalmazásra a használathoz; csupán bekapcsolod, és máris indulhat a kreatív alkotás.

TokQi L09 - szelfibot, gimbal és lámpa alig 10 ezerért 1

Az eszköz androidos (Android 4.3 és felettiek) és iOS (iOS 5.1 és felettiek) rendszerekkel egyaránt kompatibilis, Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül, akár 10 méteres távolságból is. Az ABS és alumínium ötvözetből készült tartó 43-91mm közötti telefonméretekhez igazodik, így szinte minden jelenleg kapható okostelefonhoz tökéletes társ.

A gimbal stabilizátor 400 mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet. A töltése micro-USB interfészen keresztül történik, melynek feltöltési ideje és kapacitása biztosítja, hogy az eszköz 2-3 órán keresztül készen álljon a használatra. A stabilizátor 90 fokos forgatási szögben képes működni, így vertikális és horizontális felvételeket is készíthetsz vele.

TokQi L09 - szelfibot, gimbal és lámpa alig 10 ezerért 2

A csomag tartalmaz egy beépített töltőfényt is, ami különösen hasznos lehet éjszakai vlogoláshoz vagy kevésbé megvilágított helyeken történő felvételkészítéshez. A fényerő szabályozható, 6500K fehér, 3000K sárga, és 4500K kevert fényerősséggel, ami tökéletesen alkalmazkodik a környezethez és a szükséges hangulathoz.

Összefoglalva, a TokQi L09 kézi gimbal stabilizátor és Bluetooth mobiltelefon tartó egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely új dimenziókat nyit meg a mobiltelefonos fotózás és videózás világában. Legyen szó egy varázslatos naplemente megörökítéséről, egy izgalmas utazás dokumentálásáról, vagy csak a mindennapi pillanatok megosztásáról, a TokQi L09 biztosítja, hogy mindez remegésmentesen, profi minőségben valósuljon meg.

TokQi L09 - szelfibot, gimbal és lámpa alig 10 ezerért 3

Ezt a terméket kínai raktárból szállítják, ára a BGFeb019A kuponkóddal ~11 000 forint itt.

 

TokQi L09 gimbalos szelfibot

 

Azok számára, akik szeretik a technikai részleteket, íme néhány kulcsfontosságú jellemző:

  • Bluetooth 4.0 kapcsolat akár 10 méteres távolságból.
  • Kompatibilis Android 4.3 vagy magasabb, valamint iOS 5.1 vagy magasabb rendszerekkel.
  • ABS és alumínium ötvözetből készült, 43-91mm közötti telefonméretekhez.
  • 400mAh-s akkumulátor a stabilizátorban, 3.7V munkafeszültséggel.
  • 90 fokos forgatási szög, vertikális és horizontális felvételek készítéséhez.
  • Beépített töltőfény 6500K fehér, 3000K sárga, és 4500K kevert fényerősséggel.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.