Válassza az Oldal lehetőséget

2-az-1-ben számológép és írótábla a suliba vagy az irodába

2-az-1-ben számológép és írótábla a suliba vagy az irodába

Volt már ehhez hasonló megoldás, de az jóval kisebb volt.

2-az-1-ben számológép és írótábla a suliba vagy az irodába

Az életünk tele van számításokkal és jegyzetelésekkel, legyen szó iskolai feladatokról, irodai munkáról vagy mindennapi teendők tervezéséről. A technológia fejlődésével egyre több multifunkcionális eszköz jelenik meg a piacon, amelyek megkönnyítik ezeket a feladatokat. Az ilyen innovatív termékek egyike a 2 az 1-ben asztali számológép, amely egy LCD írótablettával van kombinálva, és kifejezetten az iskolás diákok és irodai asszisztensek számára készült.

2-az-1-ben számológép és írótábla a suliba vagy az irodába 1

Ez a multifunkcionális számológép nem csak az alapvető matematikai műveletekre alkalmas, hanem egy beépített kézírás-padot is tartalmaz. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy grafikonokat rajzoljon, vagy bonyolult egyenleteket oldjon meg közvetlenül a készüléken. Emellett további kijelzővel rendelkezik, amely az időjárást, az időt és a naptári funkciókat is megjeleníti, segítve ezzel a felhasználót a mindennapi élet jobb megtervezésében.

A számológép használata rendkívül egyszerű. A kézírás-pad tartalmát egyetlen gombnyomással törölhetjük, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy gyorsan kezdjen új számítási feladatot. A számológép hátoldalán található egy kapcsoló funkció is, amely megvédi a kézírás-padon lévő írott tartalmat a véletlen törléstől.

2-az-1-ben számológép és írótábla a suliba vagy az irodába 2

Az állványos kialakításnak köszönhetően a számológép bármely irodai asztalon könnyedén elhelyezhető, így kényelmesebbé téve a használatot. Kis mérete és kompaktsága révén könnyedén magunkkal vihetjük különböző helyszínekre, mint például konferenciatermek, osztálytermek vagy irodák.

A kézírás-padnak köszönhetően közvetlenül a képernyőre írhatjuk a számítási problémákat vagy jegyzeteket, ami jelentősen megtakarítja az időnket és kényelmesebbé teszi a számítási élményt.

2-az-1-ben számológép és írótábla a suliba vagy az irodába 3

Összefoglalva, ez a 2 az 1-ben asztali számológép és LCD írótabletta kiváló választás azok számára, akik egy multifunkcionális eszközt keresnek, amely képes megkönnyíteni a matematikai számításokat, a jegyzetelést és a napi teendők tervezését. Legyen szó diákokról, akik a tanulmányi feladataikat szeretnék egyszerűsíteni, vagy irodai dolgozókról, akik hatékonyabban szeretnék szervezni munkájukat, ez az eszköz minden igényt kielégít.

Ez a rendkívül hasznosnak tűnő asztali számológép kínai raktárból érkezik hozzánk, ára a BGFeb022 kuponkóddal ~7300 forint itt:

 

2-az-egyben számológép és írótábla

 

A csomag tartalma:

  • 1 db számológép írótablettával
  • 1 db felhasználói kézikönyv

 

Fontos jellemzők:

  • Multifunkcionális: számológép és kézírás-pad egyben.
  • További kijelző az időjárás, idő és naptár funkciókkal.
  • Egyszerű használat: tartalom törlése egy gombnyomással.
  • Védelem a kézírás-padon lévő írott tartalom véletlen törlése ellen.
  • Állványos kialakítás az egyszerű elhelyezésért.
  • Kis méret és kompaktság a könnyű hordozhatóságért.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.