Válassza az Oldal lehetőséget

5 év garanciát vállal a Tamron

A Tamron objektívek hivatalos magyarországi forgalmazója és nagykereskedője, a Computer Emporium bejelentette, 5 évre terjesztik ki az általuk értékesített optikák jótállási idejét.

tamron 18-250mm_lens-3

A jogszabályon alapuló garanciális időn túl, a termékre vállalt garancia további 48 hónapra (mindösszesen 60 hónap) kiterjesztését a vásárló a Tamron.hu honlapon található termék regisztrációs eljárás lefolytatásával kezdeményezheti. A regisztrációs eljárás ingyenes, és arra a termék vásárlásától számított 12 hónapon belül a vásárló bármikor jogosult. A jótállás kiterjesztése kizárólag a feltüntetett importáló vagy szerződött partnerei által értékesített és gyári szám alapján ellenőrzött igazolt forrásból származó termékekre vonatkozóan áll fenn.

 

tamron5év1[+] 

 

A regisztrációs eljárás lefolytatásáról a termék gyári száma megjelölésével a regisztráló elektronikus  formátumú visszaigazolást kap. A visszaigazolás és ezáltal a jótállás kiterjesztésének elutasítására az importálónak mindazon termékek vonatkozásában van jogosultsága amelyek nem igazolt saját forrásból származnak. 

 

Forrás: tamron.hu