Válassza az Oldal lehetőséget

K&F CONCEPT tripod az utazó fotósoknak

K&F CONCEPT tripod az utazó fotósoknak

A K&F CONCEPT remek cuccokat gyárt, ez a tripod is annak tűnik!

K&F CONCEPT tripod az utazó fotósoknak

A K&F CONCEPT Hordozható Alumínium Kameraállvány egy könnyű és praktikus eszköz, amely ideális választás lehet mindenféle fotózási tevékenységhez. Az alumíniumötvözetből készült állvány könnyű és ellenálló, így ideális választás azoknak, akik gyakran utaznak és szeretnének magukkal vinni egy stabil és megbízható állványt. Részletesen megvizsgálva ezt az állványt, látható, hogy rendelkezik mindazzal a funkcionalitással és minőséggel, amelyre szükség lehet egy ilyen eszköztől.

K&F CONCEPT tripod az utazó fotósoknak 1

A tripod hordozható kialakítása azt jelenti, hogy könnyen magaddal viheted, akár egy hátizsákban vagy bőröndben is. A nettó súlya kb. 1,16 kg, és 180°-ban hajlítható és összecsukható 39 cm-re, ami ideális a könnyű hordozhatósághoz. Egy praktikus hordtáskát is tartalmaz, így könnyen szállíthatod az állványt bárhová.

Az állvány 28 mm-es nagyméretű fém golyófeje akár 8 kg-ig is terhelhető, és 360 fokban forgatható, így lehetővé téve a DSLR kamera tevékenységi területének kibővítését a panorámafotózáshoz. Emellett a központi oszlopot megfordíthatod, hogy még közelebb kerülhess a földhöz, amely kifejezetten a makrofotózáshoz lett kialakítva.

K&F CONCEPT tripod az utazó fotósoknak 2

Az állvány használati magassága könnyen állítható, 4 szekciós csőlábakkal és 22 mm-es maximális átmérővel rendelkezik. A gyors és erős lábzárral a munkamagasságot másodpercek alatt beállíthatod. A középső oszlop nélküli magasság 116 cm, míg a két szekciós középoszloppal eléri a 160 cm-t.

A gyorscsatlakozós lemez 1/4 hüvelykes csavarral alkalmas a legtöbb digitális kamerához, DSLR kamerához, vetítőhöz, teleszkóphoz stb. A telefonodat is csatlakoztathatod egy extra telefon tartóval (nem tartozék).

K&F CONCEPT tripod az utazó fotósoknak 3

A K&F CONCEPT hordozható alumínium ötvözetű kameraállvány kiváló választás lehet mindazok számára, akik szeretnék javítani fotózási képességeiket, legyen szó akár utazásról, akár makrófotózásról vagy panorámaképek készítéséről.

Főbb képességek:

  • Maximális terhelhetőség: 8 kg
  • Maximális működési magasság: 160 cm (oszlopokkal)
  • Összecsukott magasság: 39 cm
  • Anyag: Alumínium ötvözet
  • Szekciók száma: 4
  • Nettó súly: 1,16 kg

A tripodot német raktárból küldik rendelés esetén, ára kuponkód nélkül ~14 000 forint. Vásárlás itt:

 

K&F CONCEPT tripod

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.