Válassza az Oldal lehetőséget

VEVOR hidraulikus emelő, ütvecsavarozó és kompresszor egy csomagban

VEVOR hidraulikus emelő, ütvecsavarozó és kompresszor egy csomagban

Ez a szuper VEVOR csomag jóval kevesebbe kerül, mint gondolnád!

VEVOR hidraulikus emelő, ütvecsavarozó és kompresszor egy csomagban

Amikor az úton vagyok, mindig nagy figyelmet fordítok arra, hogy felkészült legyek az esetleges problémákra. Egyik ilyen megoldást kínáló eszköz, amely mindig a segítségemre lehet ez a hidraulikus emelő. Ez a készülék sokszor ki tudna segíteni egy váratlan defekt esetén, és a VEVOR Electric Car Jack a kategória egyik legjobbjának tűnik. Részletesen megvizsgálva ezt a terméket, látható, hogy rendelkezik mindazzal a funkcionalitással és minőséggel, amelyre szükség lehet egy ilyen eszköztől.

VEVOR hidraulikus emelő, ütvecsavarozó és kompresszor egy csomagban 1

A VEVOR hidraulikus emelő maximálisan 5 tonna (11000 font) súlyig képes emelni, és a 155-420 mm-es emelési tartományban mozog. Az automatikus leállítás funkció megakadályozza, hogy a kocsi túl magasra emelkedjen, ami biztonságosabbá teszi a használatot. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnod azért, hogy a jármű hirtelen lezuhanhat, ami megnyugtató érzést biztosít mind a járműnek, mind pedig számodra. A hidraulikus rendszernek köszönhetően a kocsi emelése pár percen belül megtörténik, így sokkal kevesebb időt kell töltened a defekt javításával, és hamarosan útra kelhetsz ismét.

VEVOR hidraulikus emelő, ütvecsavarozó és kompresszor egy csomagban 2

A készlet nemcsak a hidraulikus emelőt tartalmazza, hanem egy elektromos ütvecsavarozót is, amely segítségével könnyedén eltávolíthatod a csavarokat és gyorsan cserélheted le a defektes kereket. Ez különösen hasznos lehet sürgős helyzetekben, amikor nincs idő várni egy javítóműhelyre. A vezérlőpanel egyszerűen kezelhető, így bárki könnyedén használhatja, akár még egy gyors autópálya menti defektjavítás során is. Az sem probléma, ha a pótkerék le van engedve, mert a beépített kompresszorral villámgyorsan felfújhatod.

VEVOR hidraulikus emelő, ütvecsavarozó és kompresszor egy csomagban 3

Az eszköz beépített LED lámpával is rendelkezik, így éjszaka is könnyedén használható, még akkor is, ha nincs más megvilágítás a közelben. Az egész készlet egy praktikus műanyag dobozban kap helyet, amelyben minden eszköznek megvan a saját helye, így semmi nem fog összezavarodni, és mindig kéznél lesz, amikor szükséged van rá.

VEVOR hidraulikus emelő, ütvecsavarozó és kompresszor egy csomagban 4

A VEVOR Electric Car Jack kitűnő választásnak bizonyulhat mind a hobbiszerelők, mind pedig azok számára, akik gyakran hosszú távú utakra indulnak. Az eszköz megbízhatósága és sokoldalúsága számos felhasználási területen megállja a helyét, és a kedvező ár, ami jelenleg a HOCHU kuponkóddal csak 49 151 Ft a VEVOR áruházban, EU raktárból szállítva, még vonzóbbá teszi ezt a terméket.

Főbb képességek:

  • Maximális emelési kapacitás: 5 tonna (11000 font)
  • Emelési tartomány: 155-420 mm
  • Névleges teljesítmény: 150 W
  • Üzemi feszültség: DC 12 V
  • Maximális áramerősség: 13 A
  • Maximális nyomaték: 420 N.m
  • Beépített LED lámpa éjszakai használathoz
  • Tartós és könnyen tárolható műanyag dobozban szállítva

Vásárlás itt:

 

VEVOR hidraulikus emelő, ütvecsavarozó és kompresszor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.