Válassza az Oldal lehetőséget

Soundbar vásár a Banggoodon

Soundbar vásár a Banggoodon

5 különféle soundbar akció érkezett a mai napra!

Soundbar vásár a Banggoodon

Hiwill HW210 soundbar

Soundbar vásár a Banggoodon 1

Ha egy élvezetes hang-élményre vágysz, a Hiwill HW210 2.1 csatornás soundbarja tökéletes választás. Ez a kompakt hangfal 120 watt csúcsteljesítményével és háromsugaras hangszóróival mély és erőteljes basszusokat ad. A beépített DSP chipek és a Texas Instruments HiFi erősítője gazdag, intenzív hangzást biztosítanak, 3D térhatású surround hangélményt nyújtva. Három különböző hangzásmód – zene, film és játék – közül választhatsz, ezzel teljesen személyre szabhatod a hangzást. A HDMI-kompatibilis ARC mód és a bluetooth 5.3 csatlakozás praktikus vezeték nélküli kapcsolódást tesz lehetővé. Ennek a soundbarnak köszönhetően filmnézés, zenehallgatás vagy játék közben otthon is átélheted a mozit idéző, lenyűgöző hangélményt.

Főbb képességek:
– 120 watt csúcsteljesítmény
– Mély basszushang 3 hangszóróval
– Gazdag, térhatású hangzás DSP chipekkel
– 3 hangzásmód: zene, film, játék
– HDMI-ARC és Bluetooth 5.3 vezeték nélküli csatlakozás
– Ár: 29 989 Ft
– Kuponkód: BGREUHW210

 

 

Hiwill HW210 soundbar

 


 

ULTIMEA Nova S70 soundbar

Soundbar vásár a Banggoodon 2

Merülj el a mozis hangélmény varázsában az ULTIMEA Nova S70 3.1.2 csatornás Dolby Atmos soundbarral! Ez a 390 wattos hangfal körülveszi a teret a térhatású Dolby Atmos hanggal. A BassMax technológiának köszönhetően mély, erőteljes és valósághű basszushangzást tapasztalhatsz. A bluetooth 5.3-as kapcsolat gyors és stabil adatátvitelt biztosít, a 4K Dolby Vision HDR funkciónak hála pedig kiváló minőségű képet is élvezhetsz. A három hangzásmód – film, dialógus és zene – lehetővé teszi, hogy hangolj bármilyen alkalomhoz. Tartsd szem előtt ezt a korszerű soundbart, ha otthonodban igazi mozis hangélményre vágysz!

Főbb képességek:
– Dolby Atmos 3.1.2 térhatású hangrendszer
– BassMax technológia mély basszushangért
– Bluetooth 5.3 gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolat
– 4K Dolby Vision HDR nagy felbontású képminőség
– 3 hangzásmód: film, dialógus, zene
– Ár: 60 723 Ft
– Kuponkód: BGREUNS70

 

 

ULTIMEA Nova S70 soundbar

 


 

ULTIMEA Tapio VII soundbar

Soundbar vásár a Banggoodon 3

Emeld otthoni szórakozási élményedet egy magasabb szintre az ULTIMEA Tapio VII 2.1 csatornás 190 wattos soundbarral! A négyes teljes hangszórórendszerrel és dupla basszusreflex-nyílásokkal részletgazdag, kiegyensúlyozott hangzást nyújt bármilyen frekvencián. A hat hangzásmód – zene, film, hírek, játék, mély és 3D hang – lehetővé teszi, hogy tökéletesen hangold az audioélményt minden tartalomhoz. A térhatású 3D surround funkcióval pedig lenyűgöző valóságérzetet biztosít. A beépített 5,25 hüvelykes mélysugárzónak hála a basszushangokat is testközeli mélységben élheted át. A soundbar bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolóddást kínál, többféle csatlakozási lehetőség is rendelkezésre áll. Hangold ezt a versatilis soundbart otthonodba élménydús hangélményért!

Főbb képességek:
– 190 wattos teljesítmény
– 4 hangszóró + 2 basszusnyílás
– 6 hangzásmód kínál testre szabási lehetőséget
– 3D térhatású surround hangzás
– 5,25 hüvelykes külső mélysugárzó
– Bluetooth 5.0 és többféle vezetékes csatlakozás
– Ár: 39 987 Ft
– Kuponkód: BGREUTVII

 

 

ULTIMEA Tapio VII soundbar

 


 

Ultimea Poseidon D60 soundbar

Soundbar vásár a Banggoodon 4

Az Ultimea Poseidon D60 Dolby Atmos 5.1 csatornás soundbarral egyedülálló térhatású hangélményben lehet részed otthonod kényelméből! Hat, kiváló minőségű hangszórója révén a 360 fokos surround hangzás bármelyik irányból körülvesz, legyen szó filmről vagy játékról. A három hangzásmód – film, zene és párbeszéd – minden tartalomhoz tökéletes kihangosítást nyújt. A soundbar három 2,25 hüvelykes előlapi hangszórót, két 2,25 hüvelykes oldalsó hangszórót és egy 5,25 hüvelykes mélysugárzót tartalmaz a mély és erőteljes basszushangért. Az összekapcsolhatóság sem okoz gondot a bluetooth 5.3, HDMI eARC 2.1, optikai, aux és USB csatlakozási lehetőségekkel. Merülj el a filmek, játékok és zenék világában ezzel a lenyűgöző Dolby Atmos hangrendszerrel!

Főbb képességek:
– Dolby Atmos 5.1 térhatású hangzás
– 6 kiváló hangszóró 360 fokos hangterítéssel
– 3 hangzásmód: film, zene, párbeszéd
– Bluetooth 5.3, többféle csatlakozási lehetőség
– 5,25 hüvelykes mélysugárzó
– Ár: 71 831 Ft
– Kuponkód: BGREUPD60

 

 

Ultimea Poseidon D60 soundbar

 


 

ULTIMEA Nova S40 soundbar

Soundbar vásár a Banggoodon 5

Fedezd fel az ULTIMEA Nova S40 2.1 csatornás soundbarját, amely tökéletes hang-továbbítást biztosít minden helyiségben! A 5,2 hüvelykes hangszóró és a 7,6 hüvelykes mélysugárzó összekapcsolásával rendkívül intenzív és részletgazdag hangzást tapasztalhatsz. A három szabályozható hangzásmód – film, zene és játék – minden helyzethez biztosítja a megfelelő hangélményt. A legújabb bluetooth 5.3 vezeték nélküli kapcsolat stabilitása és nagy hatótávolsága garantálja a zökkenőmentes adatátvitelt. Ez az elegáns, mindössze 1,5 hüvelykes kialakítású soundbar tökéletesen illeszkedik bármilyen otthoni dekorációba. Több csatlakozási lehetőség is rendelkezésre áll, mint a HDMI ARC, optikai, aux és USB. A Nova S40 a kompakt méretű, letisztult megjelenésnek és a lenyűgöző hangminőségnek köszönhetően a tökéletes kiegészítő az otthoni szórakozáshoz.

Főbb képességek:
– 5,2 hüvelyk hangszóró + 7,6 hüvelyk mélysugárzó
– 3 hangzásmód: film, zene, játék
– Bluetooth 5.3 vezeték nélküli csatlakozás
– Többféle vezetékes csatlakozási lehetőség
– Kompakt, elegáns kialakítás
– Ár: 31 100 Ft
– Kuponkód:  BGREUNS40

 

 

ULTIMEA Nova S40 soundbar

 


 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.