Válassza az Oldal lehetőséget

A Telenor nyerte a Porsche Hungaria mobilkommunikációs tenderét

Mobilkommunikációs partnert váltott a Porsche Hungaria: a hazai autókereskedelem egyik kiemelkedő szereplőjénél mostantól a Telenor biztosítja a munkatársak közti mobilkommunikációt.

4724671559 d2601453e1_z

A döntésben nem csak a versenyképes ár játszott közre, de a Telenor stabil és kiváló minőségű, új hálózata is meghatározó volt. Országosan közel 2000 hangalapú szolgáltatás kerül most a Telenorhoz – majd minden esetben mobiladat-szolgáltatásokkal kiegészülve.

A Porsche Hungariát és márkakereskedő partnereit a váltás után a Hipernet köti össze: az országos hálózattal rendelkező vállalat számára nélkülözhetetlen, hogy a működéssel kapcsolatos minden információ elérhető legyen bármelyik partner számára, bárhol az országban. A Porsche Hungaria dolgozóinak munkáját mostantól a hang- és adatszolgáltatások mellett a Vállalati APN szolgáltatás, a Mobilhíd és az SMS Futár is segítik.

“Ez a döntés nem csak megtisztelő, de fontos visszajelzés is számunkra. Jól bizonyítja, hogy nem csak a lakossági, illetve a kis- és középvállalati szegmens számára kínálunk vonzó szolgáltatásokat, de a nagyvállalatok számára is értékes az a mobilkommunikációs megoldás, amit a Telenor több platformon is, átláthatóan képes biztosítani, akár olyan többezer fős szervezetek számára is, mint a Porsche Hungaria.” – mondta el Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

 

Forrás: Sajtóközlemény

 

A szerzőről