Válassza az Oldal lehetőséget

Némaságra van ítélve a VIA ARTiGO A1200

A hangtalan működés okán a VIA ARTiGO A1200 széles körűen alkalmazható.

via-artigo-a1200-sff-mini-pc-1

via artigo_a1200_03A vállalat a kompakt kialakítású masinát otthoni (házi szerver, automatizáció, média streaming) és irodai feladatokra ajánlja. Az alacsony profilú kialakításnak (Em-ITX szabvány) köszönhetően a VIA ARTiGO A1200 magassága mindössze 3 cm. A kétmagos VIA Eden X2 processzor 1,0 GHz-es üzemi frekvenciája rögtön nyilvánvalóvá teszi, hogy a számítógép nem játékra termett, de a VX900 grafikus vezérlő hathatós segítségével elboldogul a nagyfelbontású MPEG-2, DivX, WMV9, VC1 és H.264 tartalmakkal. A 4 GB-os rendszermemóriára ideális mennyiségnek tűnik.

 

via artigo_a1200_01

A szélessége 24,3, a mélysége pedig 12,4 cm – tényleg nem igényel nagy helyet.

 

Epan Wu, a VIA marketingért felelős igazgatója elmondta, hogy a vállalat már régóta vezető az ultra alacsony fogyasztású kompakt  számítógépek tervezésében, amire nagyon jó példa az ARTiGO sorozat is. Az elnök szerint az ARTiGO A1200 vékony, ventilátor nélküli rendszer, mely elhozza a csendes számítástechnika élményét.

 

A csatlakozások terén DMI, VGA, kettő GigaLAN, valamint 4 darab USB 2.0 és egy USB 3.0-s port áll rendelkezésünkre, de természetesen a fülhallgató és a mikrofon kimenet sem maradt el a kínálatból. A fent már több ízben részletezett kialakítás okán az adattárolást 2,5 hüvelykes meghajtóval kell megoldanunk.

 

A monitorra is felszerelhető VIA ARTiGO A1200 árazását illetően nincsenek megbízható információk.

 

Forrás: techpowerup.com